Hlavní navigace

Půjčka bez úroku? Ano, existuje

27. 5. 2021
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Unsplash.com
Potřebujete půjčku, ale odrazují vás vysoké úroky? Pak je přesně pro vás určena půjčka s 0% úrokem. Ať už potřebujete peníze na rekonstrukci, nové auto, nebo třeba na vybavení domácnosti, úroků se už bát nemusíte. Jak to funguje?

Bezúčelová půjčka má tu výhodu, že ji můžete využít opravdu na cokoliv. Ovšem nevyhnete se úrokům a mnohdy i dalším poplatkům. Pokud ale nepotřebujete miliony ani stovky tisíc korun, zkuste půjčku s nulovým úrokem. Sjednejte si půjčku online rychle a pohodlně odkudkoliv.

Jak funguje bezúročná půjčka?

Půjčku s nulovým úrokem od mBank lze využít, potřebujete-li od 10 do 40 tisíc korun, splácet ji pak můžete 12 nebo 24 měsíců. Výhodou je, že neplatíte žádné úroky a maximální RPSN činí pouze 3,81 %. Měsíčně vás tak půjčka bude stát navíc asi jako jedna káva.

Mnohé potěší také možnost jejího předčasného splacení kdykoliv a bez poplatků. Záleží pouze na vás, jak si splátky rozvrhnete. Půjčku přitom můžete použít na cokoliv – na vybavení do domácnosti, elektroniku nebo klidně i na dovolenou.

Co budete ke sjednání půjčky potřebovat?

Bezúročnou půjčku si může vzít každý, kdo má více než 18 let a stálý příjem. Samozřejmě nesmíte být vedeni jako dlužníci a být ve zpoždění se splátkami u jiné banky. Dokládat budete pouze poslední 3 výpisy z bankovního účtu. Když bude vše v pořádku, půjčku vám schválí už do 2 dnů.

CS24

Pro koho je půjčka určena?

Půjčka bez úroku od mBank je určena klientům banky, kteří si od mBank dosud nepůjčili. Pokud jejím klientem nejste, stačí, když vyplníte žádost o půjčku, jejíž součástí je i žádost o běžný účet.

Potřebujete peníze na nový počítač, ale klasická půjčka nebo nákup na splátky jsou pro vás moc drahé? Půjčka s 0% úrokem je tím pravým řešením. Při výši půjčky 40 tisíc korun zaplatíte navíc pouze poplatek ve výši 2 % z půjčky, což je 800 korun. Ani o halíř víc.

Byl pro vás článek přínosný?