Hlavní navigace

Připravte se na speciál Ovládněte svá data

29. 2. 2024
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: CIO.cz s využitím DALL-E
Zajímají vás data a dětí v datových centrech, chcete se něco dozvědět o nejnovějších trendech v oblasti správy a řízení dat? Je tady speciální příloha Ovládněte svá data magazínu CIO Business World.

Vložený speciál, který bude součástí magazínu CIO Business World 3/2024, přinese exkluzivní pohled na svět IT s hlavním zaměřením na cloudové technologie, datová centra a virtualizaci.

Komerční prezentace a inzerce

Kontakt: jmeno.prijmeni@iinfo.cz, tel.: +420 725 326 893 (k dispozici jsou vám Ousmane Keita, Helena Hajsterová a Petr Vopálecký, jmeno a prijmeni zadáváte samozřejmě bez diakritiky)

Více o možnostech spolupráce najdete zde >>

Tato příloha nabídne čtenářům nejen nejnovější trendy a odborné analýzy v oblasti cloud computingu a mobilních technologií, ale také představí diskuse o vývoji softwarově definovaných sítí, výhody hybridního cloudu a řízení multicloud prostředí. Velkou část přílohy také věnujeme bezpečnosti ukládaných dat.

S nákladem 7 000 kusů cílených na vybrané předplatitele a VIP partnery, příloha slibuje být cenným zdrojem informací pro ty, kteří chtějí maximalizovat efektivitu a bezpečnost svých firemních aplikací v cloudu. Součástí budou také možnosti propagace firem, které mají v této oblasti co říct.

Pokud nechcete, aby vám tento speciál unikl, zde si můžete pořídit předplatné našeho časopisu.

CS24

Rovněž bude k dispozici online a v digitální podobě pro všechna mobilní zařízení.

O více informací si můžete napsat nebo zavolat na telefony 776 204 420 nebo 604 266 707 či 725 326 893.

 

CIO Business World si můžete objednat i jako klasický časopis (v tištěné i v digitální podobně) Věnujeme se nejnovějším technologiím a efektivnímu řízení podnikové informatiky. Přinášíme nové ekonomické trendy a analýzy a zejména praktické informace z oblasti podnikového IT se zaměřením na obchodní a podnikatelské přínosy informačních technologií. Nabízíme možná řešení problémů spojených s podnikovým IT v období omezených rozpočtů. Naší cílovou skupinou je vyšší management ze všech odvětví ekonomiky.

Byl pro vás článek přínosný?