Hlavní navigace

Kde vám nejlépe pomohou s celoživotním vzděláváním

9. 3. 2020
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: © Aikon - Fotolia.com
Nároky 21. století na vzdělání jsou obrovské, a zdaleka ne jen u manažerů. Třeba pokročilejší znalosti práce s počítačem se už považují za druhou gramotnost. K tomu by měl každý ovládnout prezentační dovednosti… a mnoho dalšího.

Naštěstí je tu zkušená společnost ICT Pro, která už léta zajišťuje kompletní profesionální péči v oblasti realizace firemního vzdělávání, profesních certifikací a outsourcingu. Na kurzech ICT Pro doplníte své vzdělání prakticky čímkoli, kdykoli a kdekoli – stačí se dohodnout.

Je libo moderní počítačový kurz?

Vlajkovou lodí společnosti ICT Pro, jak už vyplývá z jejího názvu, jsou školení z oblasti informačních a komunikačních technologií. Mezi žádanou kategorii kurzů patří Microsoft Office, balík kancelářských aplikací, v němž můžete kromě jiného perfektně ovládnout tabulkový procesor Excel, textový editor Word, poštovního klienta Outlook, program pro vytváření prezentací PowerPoint či databázový program Access.

„Na své si přijdou začátečníci i pokročilí uživatelé. Dle přání zákazníků kurzy zaměřujeme na jimi požadovanou verzi Office,“ upřesňuje Radka Sigmundová, koordinátorka školení společnosti ICT Pro.

A ohlasy? Například Tereza P. z Univerzitního centra energeticky efektivních budov ČVUT v Praze absolvovala kurs MS Excel pro pokročilé. Do své recenze napsala: „Školení bylo skvěle sestavené. Spousta užitečných zlepšení a zrychlení. Moc se mi líbilo průběžné opakování předem probraných příkazů, aby si je člověk osvěžil.“

Dnes jsou pro firmy velkým potenciálem databázové systémy, proto je stále větší zájem také o kurz SQL1 – Základy jazyka SQL v SQL Serveru – dotazování a manipulace s daty. „Velká pochvala pro lektora Lukáše Lusku. Naprosto srozumitelný výklad, velká trpělivost s účastníky při řešení úkolů. Měla jsem z SQL strach a už nemám!“ vyslovila se Kateřina P. ze společnosti Generali Investment CEE.

V nabídce ICT Pro přibývají i nová školení, například Webpack – od nuly až po funkční balení webové aplikace. Erudovaní lektoři řeší s účastníky i velmi konkrétní problémy z praxe, čímž se obohacují navzájem.

Prozkoumejte rovněž sekci Soft skills

Tématiku ICT doplňuje projektové a procesní řízení a také měkké dovednosti (Soft skills) – školení, kurzy a workshopy na téma profesního i osobnostního rozvoje. V množství zastoupených oborů figuruje Komunikace, Rozvoj osobnosti, Obchodní dovednosti, Management, Marketing nebo Prezentační dovednosti.

Populární je například školení Základy prezentace, které pomáhá odstranit nejčastější chyby při prezentaci vlastní osoby, návrhu či projektu. Jeho účastníci se následně zbavují trémy, vylepšují práci s hlasem a rytmus prezentace, účinně zdůrazňují základní myšlenky. Školení podpoří rovněž složky neverbální komunikace – gesta, mimiku, práci s prostorem i časem. A v rámci praktického nácviku, na který ICT Pro klade mimořádný důraz, získají účastníci od školitele cennou zpětnou vazbu a osobní doporučení.

CS24

Kurzy na míru a bezplatné opakování

 „Kromě standardních školení pro jednotlivce jsou naší specializací především zákaznické kurzy na míru, připravené dle potřeb a vstupních znalostí posluchačů,“ uvádí Radka Sigmundová. „Navíc, každý absolvovaný kurz si můžete do 12 měsíců bezplatně zopakovat,“ přibližuje ještě jednu příjemnou výhodu společnosti ICT Pro.

Vyberte si sami školení ICT Pro, které vás aktuálně nejvíce posune v kariéře. Kromě vypsaných termínů v brněnských a pražských učebnách se může konat i v prostorách vaší firmy a v čase, který vám vyhovuje.

Byl pro vás článek přínosný?