Hlavní navigace

Zvyšte důvěryhodnost a prodeje na vašem webu

30. 11. 2021
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: Zoner Software
Jak zaručíte důvěryhodnost vašeho webu? Jak potenciální zákazníci zjistí, že místo vašeho obchodu nenavštívili zavirované stránky? Prověřeným řešením je umístění dynamické pečeti DigiCertu na vaše webové stránky.

„Phishing a padělání webových stránek je stále častější. Jejich uživatelé se potřebují ujistit, že jimi navštívená stránka je opravdu ta, za kterou se vydává, a že je zabezpečená,“ říká Ing. Jindřich Zechmeister, ředitel oddělení IT Security ze ZONER software, a.s. „Pro budování důvěry mezi uživatelem a provozovatelem webové stránky je významným krokem vpřed nová pečeť s názvem DigiCert Smart Seal. Provozovatel webu se díky ní jednoduše autentizuje pečetí, která zobrazuje logo jeho firmy, její název a informace, stejně jako informace o použitém TLS certifikátu.“ Společnost ZONER software, provozovatel SSLmarket.cz, je Platinum Elite partner největší komerční CA na světě DigiCertu a jeden z největších poskytovatelů bezpečnostních certifikátů v Evropě.

Společnost ZONER software, provozovatel SSLmarket.cz, je Platinum Elite partner největší komerční CA na světě DigiCertu a jeden z největších poskytovatelů bezpečnostních certifikátů v Evropě.

Pečeť DigiCert Smart Seal je nejznámější symbol zabezpečení na internetu. Symbol je každý den zobrazen více než miliardkrát a používá ho více než 100 000 webů ve 170 zemích světa. 

Přidejte se také ke spokojeným uživatelům Smart Seal. S nasazením pečetě na web vám rádi pomohou specialisté na SSLmarket.cz.

Důvěra je základ

Důvěra je při každém nákupu na internetu klíčová. Zákazníci potřebují znát provozovatele stránek a ujistit se, že jsou zabezpečené a neanonymní. Běžné pečetě jsou často cílem podvodu nebo různých zneužití, které tak podkopávají jejich důvěru.

DigiCert Smart Seal je inovativní způsob, jak mohou provozovatelé stránek a podnikatelé vzbudit u svých uživatelů a návštěvníků důvěru. Návštěvník se může přesvědčit, že identita vašich stránek je ověřena, mají aktuální certifikát a vaše stránky nejsou podvržné.

V České republice jsou nejdůvěryhodnější webové stránky s doménovou koncovkou .cz. Těm dávají přednost jak čeští uživatelé při vyhledávání informací na internetu, tak i vyhledávače při zobrazování odpovědí na hledaný dotaz. Správcem domény .cz je sdružení CZ.NIC, které se věnuje také osvětě v oblasti doménových jmen, internetové bezpečnosti a podpoře nových technologií a projektů užitečných pro internetovou infrastrukturu v České republice i ve světě. 

Proč pečetě na webu používat?

Identifikační certifikáty jsou základním nástrojem pro boj proti podvodníkům a tzv. phishingu. Certifikát s pečetí o svém majiteli zobrazuje datum ověření a potvrzuje tak, že firma je zcela ověřená a stránky bezproblémové.  Návštěvníkům svých webových stránek tím garantujete, že omylem nevstoupili na adresu anonymního či podvodného webu.

Proč do pečetě investovat?

K dnešnímu dni bylo od největšího poskytovatele nekomerčních certifikátů na světě vydáno více než 380 milionů bezplatných certifikátů. Jedná se o tzv. DV certifikáty, které neobsahují žádnou informaci o svém držiteli, a tudíž neumožňují spolehlivou autentizaci. 

Pokud to myslíte s bezpečností svého webu vážně, neměli byste se s DV certifikáty spokojit. A v případě, že pracujete s platebními bránami, mělo by pro vás být kvalitní zabezpečení formou pečetě samozřejmostí.

Co pečeť sděluje?

Pečeť od značky DigiCert, nejvýznamnějšího poskytovatele komerčních certifikátů na světě, sděluje návštěvníkům certifikovaného webu informace o tom, pro jakou společnost a webovou adresu certifikát vydala. Tím umožňuje autentizaci provozovatele webu a díky zobrazení firemního loga i usnadňuje jeho identifikaci.

Jak pečeť funguje?

Na stránce certifikované dynamickou pečetí od DigiCertu se po kliknutí na ikonu certifikátu otevře pop-up okno s ověřenými informacemi z certifikátu. Dle konkrétního typu certifikátu následně návštěvník uvidí různé údaje o webu, případně organizaci, pro kterou byl certifikát vydán. 

soutez_casestudy

SSL/TLS certifikáty Secure Site

Prestižní řada produktů Secure Site (dříve vydával Symantec, nyní DigiCert) je to nejlepší, co můžete na trhu SSL/TLS certifikátů získat. Tato řada produktů využívá všechny moderní inovace certifikační autority DigiCert. Kombinace technických možností certifikátů, jejich úroveň zabezpečení a doplňkové funkce vytváří zcela novou a bezprecedentní úroveň TLS produktů, která je připravena na budoucnost a postkvantovou kryptografii.

S certifikátem Secure Site získá vaše společnost to nejrychlejší ověření. S každým Secure Site certifikátem od SSLmarketu navíc získáte mnoho prémiových funkcí, které najdete na našich webových stránkách.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku