Hlavní navigace

Zveme vás na konferenci Digitální transformace

20. 3. 2024
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Internet Info
Přijďte se věnovat revolučním inovacím, které formují budoucnost digitální transformace, a odhalte možnosti a moc umělé inteligence ve státních i soukromých organizacích.

Připojte se k nám na konferenci Digitální transformace a ponořte se do světa AI, která mění pravidla hry digitálního věku. Budeme se věnovat revolučním inovacím, hlubokové analýze dat i kyberbezpečnosti. Dotkneme se i digitalizace veřejných služeb a legislativní regulace AI. Akce se koná 18. dubna v Hotelu Jalta Praha. Ještě dnes do půlnoci 20. března můžete pořídit vstupenku za sníženou cenu.

Ochutnávka přednášek:

Státní správa v kontextu nástupu nových technologii

Ondřej Profant z Úřadu vlády ČR přiblíží, jak státní správa reflektuje nové technologie včetně AI v rigidním prostředí státní správy a jak přistupuje k jejich regulaci.

AI pro datovou analytiku

Datová analytička Kateřina Lesch z Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy ve své přednášce představí a zhodnotí aktuální AI nástroje pro datovou analytiku s důrazem na analýzu nestrukturovaných dat.

Digitální transformace na straně kyberzločinců

S Etickým hackerem Martinem Hallerem z PATRON-IT si projdeme aktuální i předpokládané kybernetické útoky s využitím AI vůči firmám, abychom pochopili, jak kyberzločinci adaptují digitální inovace pro své nekalé činy. Půlkou úspěšné obrany je totiž znát jejich možnosti a modus-operandi.

CS24

EDIHNETWORK – jak a proč využít další síť?

David Pešek z EDIH CTU představí celoevropskou sít edihnetwork.eu včetně možností zapojení produktů a služeb sítě do procesů digitální transformace soukromých i veřejných organizací. Zaměří se i na představy a požadavky potenciálních uživatelů ohledně jejího využití v praxi, zejména s ohledem na náklady a očekávané výnosy.

Ponořte se s námi do fascinujícího světa transformace poháněné umělou inteligencí. Zaregistrovat se na konferenci Digitální transformace můžete na stránkách akce, kde najdete i program a profily řečníků

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku