Hlavní navigace

Získejte špičkový tisk: Kvalitní spotřební materiál pro potisk reklamních předmětů

23. 5. 2023
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Shutterstock.com
Výběr spotřebního materiálu je při tisku na reklamní předměty důležitější než výběr standardního toneru pro tisk dokumentů.

Při tisku reklamních předmětů je klíčové mít k dispozici kvalitní spotřební materiál. Použití správných materiálů má významný vliv na trvanlivost, ostrost a výraznost tisku. V tomto článku se zaměříme na několik důležitých spotřebních materiálů, které přispívají k výslednému kvalitnímu potisku reklamních předmětů.

Sublimační inkoust

Pro sublimační tisk je klíčové použít kvalitní sublimační inkoust. Sublimační inkoust je speciální druh inkoustu, který se vypařuje a proniká do povrchu materiálu, namísto jeho pouhého nanesení na povrch. Tento proces vytváří trvalý a odolný tisk s vysokou přesností barev. Tiskárny Epson jsou široce používané pro sublimační tisk a nabízejí vysoce kvalitní sublimační inkousty.

Výhodou je cenová dostupnost. Při použití sublimačních inkoustů pro tiskárny Epson můžete ušetřit tisíce oproti originálním sublimačním inkoustům, přičemž dokážete dosáhnout rovnocenné kvality potisku.

Sublimační papír

Pro dosažení vysoké kvality potisku je důležité použít vysoce kvalitní sublimační papír. Jedná se o speciální papír s povrchovou úpravou, která umožňuje přenos sublimačního inkoustu na povrch tisknutého předmětu. Tento papír zajišťuje ostřejší a živější tisk s minimálním rozpíjením barev.

Flex fólie

Pro tisk na textilní reklamní předměty, jako jsou trička nebo mikiny, se často používají flex fólie. Flex fólie jsou tenké termoplastické fólie, které se pomocí tepla a tlaku přenášejí na textilní materiál. Kvalitní flex fólie nabízejí vysokou odolnost vůči opotřebení a dlouhou životnost tisku. Představují skvělé řešení pro tisku na bavlnu.

Sítotiskové barvy

Sítotisk je tradiční technika tisku, která se často používá pro potisk reklamních předmětů. Sítotiskové barvy jsou speciální barvy s vysokou pigmentací a přilnavostí, které zaručují výrazný a trvanlivý tisk. Jsou navrženy tak, aby odolávaly opotřebení, vyblednutí a jiným vnějším vlivům, což zajišťuje dlouhou životnost tisku. Díky své vysoké pigmentaci dokážou sítotiskové barvy přesně reprodukovat živé barvy a detaily, což je důležité při tisku reklamních předmětů s grafikou nebo logem firmy.

CS24

Důležitost kvalitního spotřebního materiálu

Použití kvalitního spotřebního materiálu při tisku reklamních předmětů má několik klíčových výhod. Kvalitní materiály zaručují vysokou trvanlivost tisku, což je důležité pro zachování jasnosti barev a detailů i po dlouhodobém používání.

Výběr kvalitního spotřebního materiálu je při tisku na reklamní předměty mnohem důležitější než výběr standardního toneru pro tisk dokumentů. Kvalitní reklamní předměty reprezentují vaši firmu nebo značku v nejlepším světle, což může zvýšit povědomí o vašem podnikání a zapůsobit na zákazníky.

Byl pro vás článek přínosný?