Hlavní navigace

Zajímáte se o kyberbezpečnost? Navštivte naši konferenci

28. 9. 2022
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Internet Info
Řešení problému nedostatku odborníků v kybernetické bezpečnosti, analýza první kybernetické války a další témata.

Rok úklidu v kyberbezpečnosti po COVIDu, to je heslo 12. ročníku konference Cyber Security. Nahlédněte s námi do programu, na ktérém jsme během léta pracovali. Na webu jsou všechny medailonky našich spíkrů i kompletní program.

Vybíráme z přednášek 

ochrana kritických dat a jejich obnova po úspěšném kybernetickém útoku (David Průša, DELL Technologies)

Víte o tom, že každých cca 11 vteřin proběhne na zemi úspěšný kybernetický útok? Ukážeme vám řešení, která vám pomohou ochránit vaše kritická data a usnadní obnovu vašich dat po úspěšném kybernetickém útoku.

Vědět, vidět a chránit se je nutnost – jaká jsou ale úskalí implementace PAM? (Pavel Štros, DATASYS)

Řízení privilegovaných účtů a relací je jednou z klíčových disciplín řízení informační bezpečnosti. Zároveň je to oblast, která je v mnoha organizacích technickými opatřeními stále nejhůře pokryta. Neřízená střela v podobě zhrzeného administrátora však může i ve vaší firmě snadno napáchat fatální škody. Chcete se prohrabávat nesrozumitelnými auditními logy nebo chcete raději všechny aktivity dodavatelů vidět? Řízení privilegovaných přístupů, pro někoho možná překvapivě, nemusí být ani nákladné, ani náročné – za pár dní můžete mít v zásadě hotovo. V našem vstupu vám prozradíme, na co si ale musíte dát pozor.

Covid urychlil i změnu v legislativě EU. Co máme v následující době čekat, co přináší NIS 2 a jak se na ni připravit? (Kateřina Hůtová, SoftwareONE Czech Republic)

NIS 2 přináší pro mnohé členské státy EU velké změny v informační bezpečnosti. Jak konkrétně se to bude týkat České republiky? Na co NIS 2 klade největší důraz, na koho všeho se bude tato legislativa nově vztahovat a jaké z toho plynou pro tyto subjekty povinnosti?

A to samozřejmě není všechno, projděte si web konference, seznamte se se všemi tématy i řečníky. O své znalosti se dále podělí profíci z ALVAO, Novicom, Exclusive Networks Czechia, Bitdefender, Progress, ESET software, Novicom, Thales Group, LOGmanager, ANECTSUSEZEBRA SYSTEMSSecurity Avengers a Monstarlab. Registrační formulář je pro vás připraven zde

CS24

Zlatým partnerem konference je Dell Technologies, stříbrnými partnery jsou Acronis, ANECT, Bitdefender, DATASYS, ESET software, Exclusive Networks Czechia, Novicom, Progress, Proofpoint, LOGmanager, SUSE, Thales Group. Partnery jsou ALVAO a SoftwareONE. Produktovým partnerem je EasyEvent. Organizátory jsou CFOworld, CIO Business World, Computerworld, ChannelWorld a SecurityWorld.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku