Hlavní navigace

Vítězové soutěže Případová studie 2021

29. 11. 2021
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Depositphotos
Už druhý ročník soutěže případových studií v řadě výrazně poznamenala covidová pandemie.

Každým rokem se v sychravém podzimním odpoledni scházíme na nějakém příjemném místě a vyhlašujeme vítěze každoroční soutěže Případová studie. Loni jsme se poprvé za existenci soutěže se soutěžícími nesešli a letos jsme to bohužel museli zopakovat. Samozřejmě kvůli covidu-19.

Jenomže zatímco loni jsme s tím dopředu počítali, letos nás covidová pandemie zastihla trochu v nedbalkách. A tak jsme na poslední chvíli výhercům rozesílali diplomy alespoň v elektronické podobě a fotky dávali dohromady šikovná marketingová oddělení výherců a také náš pohotový grafik. O výsledku se můžete přesvědčit v galerii na této dvoustraně.

CS24

Všechny přihlášené případové studie jste mohli vidět v letním, srpnovém vydání  magazínu CIO BW. Posléze je podle několika kritérií hodnotila nezávislá pětičlenná porota a šéfredaktor CIO BW. V komisi zasedly osobnosti z byznysu, akademické sféry, sdružení CACIO nebo třeba ze státní správy. Porota se poměrně jednoznačně shodla na vítězích příslušných kategorií. A kteří to tedy jsou?

 

Byl pro vás článek přínosný?