Hlavní navigace

Stáhněte si publikaci TOP100 ICT společností v ČR za rok 2012

3. 9. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: IDG
Publikaci TOP100 ICT společností v ČR 2012 vám aktuálně nabízíme zdarma ke stažení ve formátu PDF.

Vážení čtenáři,

jako tradičně vyšla i v roce 2012 pod hlavičkou magazínu CIO Business World prestižní publikace TOP100 ICT společností v ČR. Nyní máte možnost si ji stáhnout zcela zdarma ve formátu PDF.

Přehled TOP 100 ICT společností v České republice pokračuje v trendu modernizace této prestižní ročenky, který jsme započali v loňském roce. Modifikovali jsme například složení analytických článků. Ty vám tak nyní umožní hlubší nahlédnutí do různých odvětví tuzemského ICT trhu.

Letošní zájem firem o participaci překonal naše očekávání, a tak se v naší anketě můžete seznámit s ekonomickými a dodavatelskými reáliemi více než 150 subjektů. Pokud by vás zajímalo, co za tímto zvýšeným zájmem stojí, obraťte svou pozornost k hospodářským výsledkům – i přes stagnující ekonomiku se celá řada společností ve výsledkovém roce 2011 pochlubila výrazným nárůstem tržeb, rekordními zisky a zajímavými novými zákazníky.

příloha_ovladnete_sva_data

Primárním obsahem této publikace je tradičně samotný žebříček TOP 100 ICT firem v ČR seřazený podle dosaženého obratu, k němuž náleží také několik doplňkových přehledů. Vedle výmluvných čísel jsme připravili rovněž nové složení analýz ICT trhu, pocházející od renomovaných analytických subjektů. Chybět samozřejmě nemůže ani celá řada zajímavých rozhovorů s partnery této publikace, které dokreslují aktuální obraz ICT trhu v České republice.

Velmi si vážíme všech ohlasů, které od vás každoročně v souvislosti s vydáváním TOP 100 ICT firem v ČR získáváme, a doufáme, že nám svou přízeň zachováte i nadále. Na závěr zbývá připomenout, že i v letošním roce jsme na vytváření žebříčku spolupracovali se sdružením Czech TOP 100.

Stáhnout kompletní publikaci TOP100 ICT společností v ČR ve formátu PDF

Byl pro vás článek přínosný?