Hlavní navigace

Sharp jmenoval nového CEO pro Evropu

4. 8. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: SHARP
Společnost Sharp oznámila, že Yoshihisa (Bob) Ishida, Executive Vice President, byl jmenován do pozice CEO Sharp Europe. Yoshihisa Ishida pozici přebírá po Tetsuji (Tedu) Kawamurovi, jenž se přesunuje na pozici v Sharp Electronics Corporation (USA).

Yoshihisa Ishida se k Sharp Corporation připojil jako Executive Vice President v červnu 2017. Mimo to, zastává dvě souběžné pozice, jako ředitel nově vytvořené kanceláře pro obchodní strategii AIoT a zároveň pozici Chief Executive Officer pro Sharp Europe. Kancelář pro obchodní strategii AIoT dohlíží na nasazení AloT, fúzi AI (Artificial Intelligence – umělé inteligence) a IoT (Internet of Things – internetu věcí) v rámci celé řady elektronických produktů pro domácnosti i kanceláře.

V průběhu své kariéry v oblasti spotřební elektroniky, IT a inovací, zastával Yoshihisa Ishida exekutivní a poradenské pozice ve společnostech Sony Corporation, Rakuten Corporation a LG Display Japan Co.,

V rámci oblasti Evropy došlo k dalším změnám ve vedení: Jun (Jeff) Ashida, aktuálně na pozici Prezidenta Information Systems Europe, byl povýšen na pozici Prezidenta Sharp Electronics Europe.

CS24

Alex Hermann, aktuálně na pozici Vice Prezidenta Sharp Information Systems Europe, byl povýšen na pozici Prezidenta Sharp Information Systems Europe.

Yoshihisa Ishida bude svoji funkci i nadále vykonávat z centrály Sharp v Japonsku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku