Hlavní navigace

Samooblužnost letí, sami si natankujete plnou i do ostřikovačů

30. 7. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: © Kurhan - Fotolia.com
Společnost Your System ve spolupráci se společností Easy Tank rozšiřuje možnosti automatického tankování pohonných hmot o další služby.

Řídicí systém OctoPOS byl nyní napojen také na stojany s náplní do ostřikovačů. Nově je tedy možné tankovat jak naftu a benzín, tak náplň do ostřikovačů. A to vše rychle, jednoduše a čistě bez nutnosti použít trychtýř na nalévání.  Trend bezobslužných čerpacích stanic se stále více rozmáhá a s ním i různé možnosti rozšíření rozšiřujících služeb.

„Možnost nabídnout zákazníkovi více doprovodných služeb a to bez nutnosti asistence obsluhy se stává trendem dnešní doby. Předpokládáme, že budeme toto řešení implementovat i u dalších klasických čerpacích stanic. Také pro bezobslužné čerpací stanice je to ideální řešení, jak jednoduše rozšířit poskytované služby zákazníkům bez výrazné počáteční investice,“ uvádí Zdeněk Pechal, ředitel divize karetních a řídicích systémů ve společnosti Your System.

soutez_casestudy

Volba „tankování“ náplně do ostřikovačů je zatím dostupná na čerpací stanici Globus v Praze-Čakovicích. Stanice disponuje celkem pěti stojany, do kterých byl implementován ovládací prvek EasyTank. Pro zákazníky je zde nabídnuta možnost doplnit kapalinu do ostřikovačů přímo na čerpací stanici. U každého stojanu je k dispozici pistole, díky které je možno načerpat kapalinu v jakémkoliv množství.

Obchodní řetězec Globus očekává zhodnocení své investice. Předpokladem úspěchu je maximální přizpůsobení potřebám zákazníka, proto si od instalace tankovacích pistolí slibuje  zvýšení návštěvnosti čerpací stanice. Zařízení EasyTank nabízí kromě pohodlnosti také další úsporu nákladů i prostoru, díky čemuž může čerpací stanice nabídnout pohonné hmoty opět o něco levněji než konkurence.

Byl pro vás článek přínosný?