Hlavní navigace

Microsoft označil Windows 10 2004 jako květnový update (2)

24. 4. 2020
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: news.microsoft.com
Většina světa sice stále bojuje s následky koronavirové pandemie, ale Microsoft už přesto spřádá plány na vydání nové verze Windows 10.

Předchozí díl

LeBlanc pro označení nejnovější aktualizace použil identifikátor 20H1, který Microsoft používá pro označení updatu pro první polovinu daného roku, čili 20 znamená rok 2020 a H1 první pololetí (first half). Pravděpodobně jde o první ze dvou letošních aktualizací, jestliže se tedy společnost bude držet tempa z loňského roku. Další označení, 2004, je zase čtyřmístné označení měsíce ve formátu rrmm, v tomto případě tedy duben 2020. Společnost letos upustila od tradičního označení rr03, a to z důvodu, že by se to podle ní mohlo plést se zastaralým systémem Windows Server 2003.

Pravděpodobně ve snaze přimět více komerčních zákazníků k účasti na programu Windows Insider – respektive jeho „spin-offu“ Windows Insider for Business – Microsoft řekl také to, že bude poskytovat podporu lidem používajícím buildy v kruzích Release Preview nebo Slow. (Slow čili pomalý kruh je „vychytanější“ verze kódu, uvolňovaná členům programu Insider zhruba jednou do měsíce.)

Podpora je bezplatná a je omezena pouze na „případy podnikového využití“ pro zákazníky běžící na verzích Windows 10 Pro nebo Windows 10 Enterprise. O podporu můžete Microsoft přímo požádat.

soutez_casestudy

„Jestliže narazíte na vážný problém, který vám nebo ostatním uživatelům ve vaší organizaci zabrání v používání zařízení nebo ohrozí bezpečnost či osobní data, můžete použít náš on-line formulář a požádat tak o asistenci přímo od týmu Microsoft Support,“ napsal LeBlanc.

Zdroj: Computerworld.com

Byl pro vás článek přínosný?