Hlavní navigace

IFS Applications 10: Spojte se s lepším způsobem podnikání

8. 11. 2018
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: IFS
Podnikání v jakémkoli průmyslovém odvětví vyžaduje aktivní řízení lidí a financí. IFS Applications poskytují vizualizaci a nástroje pro řízení v souladu s požadavky zákazníka to od každodenního transakčního, finančního a personálního řízení až po strategické řízení podnikové výkonnosti. Vestavěné CRM zjednodušuje spolupráci mezi obchodníky a pracovníky v zázemí společnosti při prodeji produktů a služeb.

IFS Applications nabízejí veškeré kontrolní systémy, které potřebujete k tomu, aby se vám na trhu dařilo, včetně globální podpory legislativy v různých zemích, více hlavních knih pro efektivní zúčtování, centrální kontroly daní, skutečné a plně funkční konsolidace.

Obsahují také vestavěný modul pro HR s mobilní samoobsluhou, kompletní sadu funkcí pro rozvoj lidského kapitálu a možnost vizualizace a přímého přístupu ke všem těmto procesům ze sady lobby a řídících panelů, jež umožňují vlastní úpravy. Nechybí ani sada provozních a podnikových strategických nástrojů pro řízení výkonnosti a hodnocení rizik.

Připravme se na budoucnost společně

Pracujeme s vámi na optimalizaci vašeho podnikání. Spolupráce pro nás začíná již v nejranějších fázích vývoje produktu. Zákazníky zapojujeme do našeho vývojové cyklu prostřednictvím poradních rad (Industry Advisory Councils), v jejichž rámci zkoumáme nové obchodní modely, trendy a příležitosti, které vyžadují nové funkce a nové technologie v IFS Applications.

IFS Applications

Vývoj a realizace tohoto procesu určitý čas trvají a nesou s sebou také mnoho změn. Funkce, která dávala smysl na počátku projektu, již nemusí být o šest měsíců později optimálním řešením. Proto k vývoji softwaru přistupujeme agilně a využíváme nástroje, architekturu a procesy, které tuto změnu usnadňují. Předtím, než uvedeme novou funkci na trh, ji zařadíme do programu pro první uživatele, kde ji používají skuteční zákazníci. To znamená, že jakmile je projekt dokončen, víme – a zákazník má ověřeno – že software pracuje tak, jak má, a že dokáže splnit jeho požadavky. 

Díky tomu, že vyvíjíme software ve spolupráci s vámi, můžete s jistotou a rychle řešit každodenní výzvy a budoucí příležitosti.

Setkání uživatelů IFS 2018 

CS24

>>> Seznamte se s IFS Applications i vy!

 

Byl pro vás článek přínosný?