Hlavní navigace

Digitalizace CRM procesů – pozvání na setkání

12. 9. 2022
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: NAVERTICA
Pokud plánujete provést změny v digitalizaci procesů CRM ve vaší společnosti a hledáte bezpečné digitální prostředí pro efektivní práci se zákazníky, přijměte prosím pozvání na osobní setkání formou obchodní snídaně, nebo na webinář, který připravujeme ve spolupráci se společností Microsoft na téma: Využijte potenciál svého obchodního týmu naplno za pomoci Navertica PowerCRM a Microsoft 365!

Registrujte se již nyní: 

15. 9. 2022 (9:00–10:30) Obchodní snídaně ve společnosti Microsoft, Praha 

20. 9. 2022 (14:00–15:30) Webinář

Události jsou určeny pro publikum majitelů společností, členů vedení, obchodních ředitelů, IT nebo marketingových manažerů společností s více než 25 zaměstnanci.

Dozvíte se, jak s vhodným propojením Microsoft 365 a Navertica PowerCRM zefektivníte komunikaci obchodníků, pomůžete ke zvýšení loajality vašich zákazníků, jak z manažerského pohledu získáte přehled o obchodních aktivitách v reálném čase, a také jak můžete využít sílu a přidanou hodnotu propojeného řešení pro podporu potenciálu a růstu vašeho obchodního týmu.

Digitalizace CRM procesů v české společnosti NEOPHARMA

V průběhu obchodní snídaně se setkáte s generálním ředitelem české společnosti NEOPHARMA panem Jaroslavem Bartákem, která se zaměřuje na zakázkovou výrobu kvalitních doplňků stravy prospěšných pro lidské zdraví. Budete moci vzhlédnout referenční video case-study, jak digitalizovalyprocesy CRM nejenom v oblasti komerční správy, ale také v oblasti speciálních procesů preventivní údržby strojů, nebo oprav a požadavků. 

Rádi byste se dozvěděli více detailněji o řešení Navertica PowerCRM & Microsoft 365? Prohlédněte si naše produktové stránky nebo případovou studii na naší stránce

Prostřednictvím týmu našich odborníků, konzultantů i expertů v oblasti vývoje více než 30 let aplikujeme zkušenosti z lokálních i mezinárodních implementací ERP i CRM řešení. Klademe vysoký důraz na bezpečnost a díky platformě a prostředí, které nám společnost jako Gold partnerovi nabízí, máme možnost přizpůsobit CRM přímo na míru, propojit ho vhodně s dalšími aplikacemi nebo produkty pro vaše individuální požadavky a očekávání.

soutez_casestudy

www.navertica.com

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku