Hlavní navigace

Nové trendy a technologie ukáže volně přístupná konference Digitální transformace

13. 4. 2023
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Internet Info
Na online konferenci Digitální transformace se dozvíte o nejnovějších trendech, technologiích a postupech, které pomáhají firmám i státní správě přizpůsobit se novému digitálnímu prostředí a snižují rizika spojená s jejich zaváděním.

Konference Digitální transformace se koná 3. května online a můžete se na ni registrovat zcela zdarma. Zaměříme se na inovace, přínosy digitální transformace řízenou daty, zákaznický zážitek, i na neopomenutelný vliv na lidské zdroje a organizační kulturu, kybernetickou bezpečnost, dotace a také na nezbytný soulad s předpisy a zákony.

Ať už jste IT manažer, majitel společnosti, finanční nebo provozní ředitel, informace, které vám poskytnou naši přednášející, vás provedou celým procesem digitalizace. Ukáží vám, co je potřeba změnit, zavést, přizpůsobit a jaké nové procesy nastavit.

Hlavní témata:

  • Od digitalizace dat, přes digitalizaci procesů, po “digitalizaci” lidí (vzdělávání) 
  • Bez čeho se neobejde digitalizace řízení výroby a provozu podniku 
  • Využití analýzy dat pro optimalizaci výroby 

  • Jak AI, boti a ChatGPT ovlivní digitální transformaci 

  • Digitální transformace jako předpoklad pokročilé automatizace ve firmách

  • Vliv digitální transformace na kybernetickou bezpečnost podniků 

  • Dotace z Programu Digitální Evropa a digitální transformace v Národním plánu obnovy

První vlaštovky:

Komplexní řešení IT infrastruktury

Digitální transformace přináší mnoho nových úkolů a cílů. Ovšem netýká se pouze SW a HW vybavení, ale základem spolehlivé a efektivní IT technologie je její správné umístění a zabezpečení. Milan Vild z Rittal Czech vám představí komplexní řešení infrastruktury, která splňuje nejnovější trendy efektivity, modularity a zabezpečení.

Jak AI, boti a ChatGPT ovlivní digitální transformaci

Co když zvládnete interní směrnice nebo třeba inzerát na nového kandidáta napsat za 1/10 času a v lepší kvalitě, než když to budete psát sami? Nebo třeba navrhnout design prezentace, který jen doladíte a máte hotovo? Jan Dolejšz, CEO z Digiskills.cz, ve své přednášce ukáže konkrétní příklady, kdy vám může umělá inteligence ušetřit hodiny času měsíčně. Zároveň se podíváme na to, jak se jako společnost musíme na tento trend připravit.

soutez_casestudy

Zaregistrujte se zdarma na konferenci Digitální transformace na stránkách akce, kde naleznete i program a profily řečníků. Partneři akce jsou Ritall Czech, organizátory jsou CIO Business World, Computerworld, Podnikatel.cz, Lupa.cz, a Root.cz. Produkci zajišťuje Internet Info.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku