Hlavní navigace

Bez spolehlivého e-mailu se vaše podnikání neobejde.

25. 7. 2022
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: freepik.com
Ať už jste majitel firmy, manažer nebo podnikatel, denně potřebujete ke své práci e-mail. Průzkumy potvrzují, že jde stále o nejdůležitější nástroj firemní komunikace. I přes tento fakt řada uživatelů využívá bezplatné mailové služby. Tento článek vám nastíní nevýhody freemailu a představí řešení, jak zajistit spolehlivý provoz vašich firemních e-mailů.

„Využití e-mailu se po dlouhých letech fungování značně změnilo. Vedle běžné komunikace ho uživatelé začali citelně využívat také jako sdílené úložiště dat. Tato změna klade vysoké nároky na kapacitu mailboxu, jeho bezpečnost a zálohování. Pečlivý výběr poskytovatele elektronické pošty je klíčový, jelikož určuje, jak budou data vašeho obchodního styku zabezpečena, dostupná, a v jakém uživatelském komfortu vám dovolí s poštou pracovat,” uvádí Martin Šumbera, vedoucí Zákaznické podpory internetových služeb ZONER a.s.

Jaké jsou hlavní nevýhody freemailu?

  • zobrazování reklamních sdělení
  • nízká kapacita mailboxu
  • omezená velikost příloh
  • nižší spolehlivost při odesílání a doručování zpráv
  • absence zálohování pošty a jejich následná dostupnost
  • minimální zákaznický servis

Jak se vyhnout výše uvedeným nedostatkům?

Dejte přednost spolehlivému poskytovateli poštovních služeb. Tím je například společnost ZONER a.s. se svým produktem Cloud Mail. Tato služba nemá téměř žádná omezení, je flexibilní a uživatelsky velmi přívětivá. Nabízí maximální bezpečnost, neomezený počet mailboxů, sdílený kalendář s podporou protokolů CalDav a iCal.

Následný text vám přiblíží výhody této služby, které jsou zásadní pro spolehlivý provoz firemní pošty.

Nejlepší zabezpečení na trhu

Hlavním zdrojem všech bezpečnostních incidentů na internetu je e-mail. Cloud Mail proto klade maximální důraz na bezpečnost. Všechny poštovní zprávy jsou chráněny trojitou ochranou pomocí Zoner AntiViru.

Ten vytváří ochranný štít proti virům, spamu i phishingu. Služba využívá vlastní heuristiku se zaměřením na takzvané Zero-day zranitelnosti. Rozpozná reálné hrozby ještě dříve, než se dostanou do vaší schránky.

Cloud Mail má k dispozici vlastní SPAM laboratoř, která mu umožňuje zdokonalovat a customizovat antispamovou ochranu. Pro řadu uživatelů by mohlo být sympatické také to, že data jejich pošty neopouštějí hranice České republiky.

Letitá zkušenost a vysoká míra spolehlivosti

ZONER a.s. se správě poštovních služeb a serverů věnuje více jak 26 let. Za tu dobu nasbíral bohaté zkušeností, které zúročil při vytvoření Cloud Mailu.

Služba si klade za svůj cíl vedle bezpečnosti a spolehlivosti také uživatelskou přívětivost. Nabízí intuitivní webové rozhraní s dvoufaktorovým ověřením pro přístup, automatického navyšování velikosti e-mailové schránky, kompletní zálohování s dostupností 30 dní zpětně a nonstop zákaznickou a technickou podporu.

Neomezený počet služeb a nízké náklady

Se službou ZONER Cloud Mail se nemusíte nijak omezovat. Můžete ji využít k provozu elektronické pošty na více doménách. Dá se říci, že plně nahrazuje váš vlastní firemní poštovní server. Z tohoto důvodu není problém vytvořit neomezený počet e-mailových schránek na libovolném počtu domén.

Toto je velkou výhodou, která značně odlišuje Cloud Mail od jeho také placených konkurentů Google Workspace a Microsoft 365 Teams, u kterých musí uživatel platit za každý e-mail zvlášť.

.EU doména jako příjemný bonus

V rámci ceny za službu Cloud Mailu dostanete .EU doménu. Ta je v Česku stále populárnější a nachází si své zákazníky zejména díky možnosti prezentovat se mimo hranice České republiky, na celém evropském trhu.

CS24

Vedle toho umožňuje registrovat názvy domén s diakritikou, díky čemuž nabízí další velkou skupinu zajímavých a stále volných názvů.

Cloud Mail je osvědčeným řešením pro provoz firemní pošty s nejlepším zabezpečením na trhu. Udělejte krok k profesionalizaci své firemní elektronické komunikace a převeďte správu svých e-mailů k odborníkům ze ZONERu. Objednejte si Cloud Mail s nejlepším zabezpečením na trhu a .EU doménou v ceně služby.

Byl pro vás článek přínosný?