Hlavní navigace

3 hlavní zásady pro implementaci mobility

12. 1. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: © TAlex - Fotolia.com
Co byste měli uvážit dříve, než začnete s implementací mobilních technologií.

Inovátoři hlásí díky implementaci mobility mnohem více zisků včetně: zvýšené produktivity, rychlosti a agility, růstu spokojenosti zákazníků a konkurenceschopnosti a také mají více loajálnějších zaměstnanců. Mobilitu však není vhodné zavádět bezhlavě - všechny firmy by měly zvážit několik následujících zásad, aby ze své mobility vytěžily co nejvíce při maximální
redukci rizik:

Začněte si mobilitu osvojovat postupně

Organizace by měly zaujmout aktivní přístup a opatrně plánovat efektivní strategii implementace mobility. Opatrnost v této oblasti je v pořádku, odmítání už ne. Koncoví uživatelé jsou totiž velmi vynalézaví – když jim řeknete ne, vždy si najdou způsob, jak nevyhovující nařízení obejít.

Začněte od největších přínosů

Začněte s aplikacemi s největšími přínosy pro zaměstnance v oblasti produktivity. Jedním z nejlepších způsobů, jak začít s mobilitou, je implementovat mobilní aplikace, které budou mít okamžitý dopad na byznys. V některých případech je aplikací s největšími dopady v oblasti produktivity e-mail, jindy zase nástroje, které pomáhají prodejcům a marketérům při práci v terénu.

soutez_casestudy

Hledejte zisky při minimalizaci rizik

Inovátoři zavádějí do praxe pravidla a technologie, aby minimalizovali rizika spojená s mobilitou. Zajistěte bezpečný přístup k aplikacím, ochraňte svá data, zaveďte do praxe efektivní správu zařízení, implementujte komplexní ochranu před riziky a umožněte bezpečné sdílení souborů.

Byl pro vás článek přínosný?