Hlavní navigace

Zveme vás na konferenci Umělá inteligence 2021

12. 5. 2021
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: Internet Info
Konference se zaměří na praktický přínos technologií umělé inteligence v softwarových nástrojích pro podporu řízení a rozhodování, automatizaci provozu, v kybernetické bezpečnosti či IT.

Hlavním akcelerátorem změn v byznysu se stal COVID-19, který přinesl organizacím spoustu výzev v provozu a řízení. Ti, co už začali s digitalizací, mají jistě konkurenční výhodu. Ale nyní je třeba myslet na budoucnost - na umělou inteligenci. Společnosti, jež digitalizaci teprve plánují, mají jedinečnou možnost do ní umělou inteligenci zahrnout.

Konference Umělá inteligence 2021 ukáže praktický přínos AI, strojového učení a na nich postavené automatizace v podnikových procesech a řízení, ve finančním sektoru, stejně jako užití v žurnalistice nebo predikci chování lidí.

Akce se koná 20. května online a vstup na ni je zdarma .

Probereme na ní tato témata:

  • Jak nejlépe zvládnout proces zavádění umělé inteligence do firem

  • Jak AI přispívá k lepšímu řízení, rozvoji a retenci zaměstnanců

  • Automatizace podnikových procesů s využitím strojového učení

  • Digitální asistenti jako podpora provozní efektivity

  • Právní rámec pro AI a roboty v podnikovém prostředí

  • Automatizované generování doporučení pro manažerské rozhodování

  • Útoky na systémy umělé inteligence a jejich obrana

  • Implementace umělé inteligence v žurnalistice

  • Prediktivní prostoročasové modely pro sociální zdrženlivost

  • “A-Brain” – algoritmický mozek k zvýšení firemní efektivity ve ŠKODA AUTO

Výběr z programu:

Virtuální asistenti jsou k dispozici nonstop a dokáží odpovědět na dotaz klienta okamžitě. Jak dlouho trvá vytvořit virtuálního asistenta a jakou mají asistenti úspěšnost u zákazníků? To a mnohem více se dozvíte v prezentaci Marka Klimeše z Vocalls Inc.

Přestože si AI můžeme představit jako kouzelnou černou krabičku, do které sypeme data a dostáváme z ní rozhodnutí, samotný proces zapojení AI je mnohem komplexnější a složitější. Jan Rygl z AI Check s námi projde nejzásadnější úskalí nasazování AI do firem.

Vývoj a nasazování moderních technologií založených na umělé inteligenci v praxi naráží na limity stanovené stávající regulací. Jana Pattynová z PIERSTONE účastníkům přiblíží, na co je v praxi třeba myslet a smluvně upravit ve vztazích s dodavateli, pokud společnost implementuje nástroje založené nebo spojené s umělou inteligencí, tak, aby nedošlo k porušení či ohrožení práv jednotlivců.

Jak lze implementovat AI metody v žurnalistice pro automatizaci přípravy článku, ověřování a vyhledávání faktů, i příklady současného stavu v ČR a použití v prostředí českého jazyka uslyšíte od Luboše Král z ČVUT FEL.

Martin Rehák z Resistant AI ukáže teoretické i reálné útoky proti systémům využívajícím umělou inteligenci ve finančním sektoru. Tyto útoky představují nová a neobvyklá rizika spojená s plně automatizovanými operacemi v digitálním světě.

Tomáš Krajník z ČVUT FEL představí prediktivní prostoročasové modely pro sociální zdrženlivost systému FreMEn contra Covid, který s několikadenním předstihem předpovídá míru zaplněnosti veřejných míst.

Umělá inteligence vám pomůže uvolnit ruce pro vytváření inovací a hodnot pro firmu. Přijďte se inspirovat na naší konferenci Umělá inteligence 2021 jak na to. Registrovat se můžete zdarma na stránkách TUEASDAY.cz .

CS24

Partnerem akce, která vznikla pod záštitou ČIMIB, je společnost Vocalls Inc. Organizátory jsou časopisy CFOworldCIO Business WorldComputerworldChannelWorld a SecurityWorld.

Další info a registrace: Tuesday.cz

Byl pro vás článek přínosný?