Hlavní navigace

Vladimír Horák se stal ředitelem divize Business Solutions v CCV Informační systémy

15. 12. 2014
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: archiv redakce
Novým ředitelem divize Business Solutions ve společnosti CCV Informační systémy byl jmenován Vladimír Horák. Nástupem do této funkce zaplňuje mezeru, která trvala od července, kdy předchůdce Marek Procházka přešel ve společnosti na pozici Business Development Managera.

„Věříme, že Vladimír Horák ve své nové roli úspěšně naváže na naše dosavadní úspěchy a dále posílí náš klientsky orientovaný přístup,“ říká Dalibor Damborský, jednatel společnosti CCV Informační systémy.

Vladimír Horák (34 let) působí v CCV od roku 2008. Na post ředitele divize Business Solutions přechází z pozic projektového manažera a následně vedoucího realizace. Ještě předtím působil v roli programátora, konzultanta a service managera ve společnosti AutoCont CZ. Vystudoval obor Informatika a automatizace na Fakultě strojního inženýrství Vysokého učení technického v Brně. Je ženatý a má dvě děti. Ve svém volném čase se zajímá o turistiku, fotografování a nové technologie.

Čtěte také:
→ Ladislav Chovítek postoupil na pozici marketingového manažera divize eBusiness v CCV Informační systémy
Společnost CCV Informační systémy jmenovala Ladislava Chovítka na pozici marketingového manažera divize eBusiness. Bude zde zodpovědný zejména za vyhledávání nových příležitostí pro služby clearingového centra Orion EDI.
→ CCV Informační systémy zakládá novou divizi a rozvoj podpoří i změnami ve vedení
Tuzemská společnost CCV Informační systémy zakládá novou divizi Inovace a mobilní řešení. Jejím ředitelem se stal Václav Kameníček, který doposud zastával pozici marketingového manažera divize eBusiness. Další rozvoj společnosti podpoří i Marek Procházka, který z postu ředitele divize Business Solutions přechází do funkce Business Development Managera s odpovědností za oblast podnikových řešení.

CS24

Zaujal vás tento článek?
Zaregistrujte se k odběru našeho e-mailového newsletteru. Každý týden tak pohodlně získáte přehled o důležitých událostech v IT branži.

G+

Byl pro vás článek přínosný?