Hlavní navigace

Testování na stanovení přítomnosti viru SARS-CoV-2: Prevence, která ušetří řadu starostí aneb návrat do práce

20. 8. 2021
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Medicalprotect

Povinné testování v zaměstnání skončilo k poslednímu červnu 2021. Nicméně se situace začala zhoršovat, a tak je na místě značná míra opatrnostiMZČR dokonce vydalo opatření, ve kterém nařizuje zaměstnavatelům, aby vyžadovali po zaměstnancích, kteří strávili mimo území ČR dvanáct a více hodin, předložení negativního výsledku testu na stanovení přítomnosti viru SARS-CoV-2. Přesné znění tohoto opatření najdete na koronavirus.mzcr.cz.

Jste-li zaměstnavatel a nezáleží na tom, zda jste velká či malá firma, je nejjednodušším a nejefektivnějším řešením obnovit preventivní testování ve firmě. Přesněji řečeno, nabídnout svým zaměstnancům možnost otestovat se ještě před vstupem na pracoviště. Princip zůstává podobný jako během povinného testování ve firmách v uplynulých měsících. My vám k tomu nabízíme šetrné rychlotesty SANSURE 2v1, které získaly povolení MZČR dle §4 odst. 8 nařízení vlády č. 56/2015 Sb. pro samotestování od 1.5.2021, MZDR 15854/2021-2/OLZP. Tyto antigenní rychlotesty byly rovněž testovány Ústavem organické chemie a biochemie Akademie věd České republiky, v. v. i. a vedly si velmi dobře. Celou zprávu z tohoto testování můžete najít na stránkách ÚOCHB AV ČR.

Testování SARS-CoV2

Rychlé a šetrné testování si zaměstnanci mohou provést sami výtěrem z přední části nosu. Připravili jsme k tomu i instruktážní video nebo může tyto antigenní rychlotesty SANSURE 2v1 používat odborně školený zdravotnický personál v případě, že byste si ho rovnou objednávali do vaší firmy.

Věnujte svůj cenný čas raději šetrné a rychlé prevenci než řešení zdravotních a ekonomických problémů, které by pak mohly mít negativní vliv na chod vaší firmy.

Chtěli byste vědět více o těchto antigenních testech SANSURE 2v1 nebo máte zájem o konkrétní nabídku? Obraťte se, prosím, přímo na našeho obchodního ředitele pana Ing. Marka Hadače.

soutez_casestudy

Ing. Marek Hadač
Obchodní ředitel
+420 602 831 468
hadac@medicalprotect.cz

Kompletní přehled podmínek pro návrat do ČR ze zahraničí od 9.7.2021 najdete zde: aktuální doporučení, seznam zemí podle míry rizka nákazy

Byl pro vás článek přínosný?