Hlavní navigace

T-Mobile prodává iPhone4S od 5500 Kč, nedotovaný je ale levnější v českém Apple Store

27. 10. 2011
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Prodej nového modelu iPhone 4S bude zahájen u mobilního operátora T-Mobile již zítra.

iPhone 4SAčkoliv je 28. říjen v České republice státním svátkem, zájemci o nový iPhone 4S si budou moci tento dlouho očekávaný přístroj pořídit u T-Mobile ve všech Značkových prodejnách, které mají otevřeno i v neděli, tedy především v obchodních a nákupních centrech.

Zákazníkům, kteří si při uzavření nové nebo prodloužení své stávající smlouvy aktivují některý z datových balíčků pro internet v mobilu, bude nový model k dispozici za zvýhodněné "dotované" ceny, a to od 5 499 korun s DPH za nový iPhone 4S 16GB. Model s pamětí 64GB bude dostupný pouze prostřednictvím eShopu od 9 999 Kč s DPH. Přístroj iPhone 4 ve verzi s kapacitou 8GB bude možné pořídit již za 1 499 Kč. 32GB verzi výrobce zatím ještě nedodal. T-Mobile proto prosí proto o trpělivost ty, kteří si chtěli tento model pořídit.

Ceny iPhone 4S ve variantě se 16 GB paměti u T-Mobile shrnuje následující tabulka:

iPhone 4S cena

Pro srovnání můžete nahlédnout do ceníku české mutace Apple Online Store.

Cena Apple Store

soutez_casestudy


Chyťte si svůj iPhone

T-Mobile dále přichystal tzv. T-Run – speciální akci k zahájení prodeje. V osmi vybraných městech bude možné v ulicích potkat speciálně označeného běžce, T-Runnera. Ten bude mít u sebe jeden voucher na iPhone 4S 16GB zcela zdarma. K jeho získání stačí jediné, chytit si svého T-Runnera. Ovšem úkol to nebude jednoduchý, neboť běžci v čele s Jakubem Dohnalem patří k nejlepším freerunnerům u nás.

Na lapení stačí samozřejmě pouhý dotyk (a lovce prosíme o lov beze zbraní!). A aby byla jejich šance vyšší, polohu každého T-Runnera bude možné sledoval on-line na mapě na FB profilu T-Mobile. Pak už jen stačí počkat na té správné ulici. Celkem 10 iPhonů se bude rozdávat v následujících městech: Praha, Brno, České Budějovice, Hradec Králové, Pardubice, Liberec, Ostrava a Plzeň. http://www.facebook.com/TmobileCz?sk=app_300245969986125

Byl pro vás článek přínosný?