Hlavní navigace

Společnosti budou stále více upřednostňovat dodávku komplexních služeb od jednoho partnera...

21. 9. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: archiv redakce
...předpovídá vývoj v oblasti tiskových služeb Iveta Dvořáková, marketingová specialistka ve společnosti Janus.

CIO Business World: Předpokládáte, že se v oblasti podnikového tisku odehraje nějaká významná změna (např. v oblasti technologií, byznysu, přístupu zákazníků atd.)?

Iveta Dvořáková: Předpokládáme, že společnosti budou stále více upřednostňovat dodávku komplexních služeb od jednoho partnera. Takového, který dokáže poskytnout jak analýzu současného stavu, návrh optimalizace a vyhledání možností realizace úspor, tak i dodávku tiskových zařízení s kompletním tiskovým řešením a spolehlivým servisním zabezpečením.

Jaké jsou aktuální požadavky firem na ekonomickou návratnost zavádění nových tiskových řešení?

Firmy vítají, když jim pomůžeme rozkrýt jejich současné náklady na zajištění tiskových potřeb a představíme možnosti jakým způsobem, jak rychle a kolik financí by se dalo ušetřit. Společnosti stále více vnímají uzavření Smlouvy o servisním a materiálovém zabezpečení, s jistotou dodávek spotřebního materiálu i garantovaným časem servisního zásahu, jako nezbytnou součást řešení svých tiskových potřeb. Získávají tím jasně definované podmínky, včetně těch ekonomických a mohou si tak s vysokou přesností plánovat finanční prostředky.  Firmám vyhovuje, že mají vše zastřešeno a nemusí se o „nic“ starat. S nainstalovaným Servisním modulem MyQ se navíc spotřební materiál, pravidelné servisní kontroly a případné servisní zásahy objednávají sami.

soutez_casestudy

Jak se v posledních měsících a letech vyvíjí zájem o outsourcing tiskových řešení a systémů?

Zájem o outsourcing se zvyšuje. Společnosti upřednostňují nejprve vyhotovení analýzy tiskového prostředí např. pomocí tiskového řešení MyQ, a následné navržení koncepce na míru. Dle analýzy zjistí zákazník vytíženost zařízení, množství tisku uživatelů či oddělení a s naší pomocí zajistit buď celkovou, nebo částečnou obměnu zařízení, dle potřeby. 

Byl pro vás článek přínosný?