Hlavní navigace

Školení z ICT Pro = efektivní způsob vzdělávání

24. 11. 2016
Doba čtení: 4 minuty

Sdílet

 Autor: archiv redakce
Lidská společnost se na začátku 21. století nachází uprostřed dynamického rozvoje, ve víru častých změn i společenských krizí. To klade na každého z nás tvrdé nároky a neustále se zvyšující požadavky. Pokud chceme udržet krok s dobou a nechceme ztratit schopnost pružně reagovat a přijímat stále mohutnější tok nových informací, musíme se přizpůsobit. Jedním z účinných prostředků, který nám pomáhá těmto novým výzvám čelit, jsou moderní způsoby umožňující zvyšování kvalifikace.

Vzdělání a vzdělávací proces vůbec nekončí pouze absolvováním základní nebo střední školy, maturitou nebo vysokoškolským diplomem, ale prostupuje celým naším životem. Povinná školení a nepovinné kurzy - ať již prezenční nebo za pomoci e-learningu, podcastů nebo videokonferencí - jsou nezbytnou součástí většiny pracovních pozic. A pokud zaměstnanec touží po vyšším příjmu, tak jedním z nejlepších argumentů jsou právě odborné znalosti v oboru, rozvíjené na dobrovolné bázi.

Obzvlášť v oblasti IT kráčí vývoj nezadržitelně kupředu. Získávání nových zkušeností, zvládnutí přísunu čerstvých informací a sledování moderních trendů - to vše jsou důvody, proč se platy v tomto odvětví dlouhodobě drží na těch nejvyšších pozicích a proč lidé z tohoto oboru nemají prakticky žádné starosti s uplatněním na trhu práce.

Kurzy pod hlavičkou ICT Pro
V tom, aby byla jejich pozice ještě pevnější, jim mohou pomoci odborníci ze školicího centra společnosti ICT Pro. Již od roku 1995 se věnujeme poskytování komplexních ICT služeb pro začátečníky i IT odborníky – např. z řad grafiků, programátorů nebo správců sítě. Naše kurzy, školení i workshopy jsou vhodné pro zaměstnance státních institucí, menších i větších firem, jsou určeny všem manažerům, vedoucím pracovníkům i zapáleným jedincům, kteří se rozhodli prohloubit své znalosti.

Nabídka firmy ICT Pro zahrnuje více než 500 druhů školení. Kromě tzv. softskills školení věnovaných např. rozvoji osobnosti, HR, projektovému řízení a komunikaci, marketingu atd. pořádáme také vysoce specializované kurzy se zaměřením na produkty firem jako jsou např. Microsoft, IBM, Citrix, Oracle, na networking, ICT management nebo bezpečnost. Samozřejmostí jsou i školení zaměřená na grafiku, programování, nabídku jsem rozšířili také o virtualizaci či databázová řešení.

Jak na virtualizaci

A právě dvou posledně zmíněných technologií se týkají kurzy, které nabízíme nejen odborníkům a profesionálům z řad IT, ale zejména široké veřejnosti, studentům, začátečníkům a laikům. Chcete-li si osvojit nebo prohloubit znalosti produktů společnosti VMware, předního poskytovatele řešení v oblasti virtualizace a infrastruktury pro cloud, pak je pro vás připraveno školení VMware organizované společností ICT Pro. Zahrnuje prakticky orientované workshopy, během nichž si vyzkoušíte množství nových postupů a nejrůznějších technik. Kurzy a workshopy pro nás exkluzivně vede přední český odborník Petr Buchmaier, jenž je současně jejich autorem a odborným garantem. Je držitelem prestižní certifikací vExpert. Dodáváme, že se jedná o školení, která jsou oficiálně autorizovaná společností VMware (VCP). Nabídku kurzů jsme navíc obohatili o specializované workshopy, což jsou prakticky orientované kurzy pro zákazníky využívající produkty vSphere v licenci Essentials/Standard. Našim klientům nabízíme i zcela jedinečné kurzy se zaměřením na bezpečnost, optimalizaci výkonu, networking a zálohování produktů vSphere nebo oblíbené rozšířené školení obsahující funkce Enterprise licence.

Jak na databáze

CS24

A jaký je důvod vysoké atraktivity databázových řešení pomocí produktu Microsoft SQL Server? Tento relační databázový systém patří bezesporu k nejspolehlivějším a nejpoužívanějším databázovým systémům, neboť nabízí vysokou úroveň výkonnosti, dostupnosti i zabezpečení. Jeho součástí je řada nástrojů pro správu a vývoj včetně pokročilých funkcí pro komplexní práci v business intelligence. Nabídka specialistů firmy ICT Pro zahrnuje kurzy a školení SQL server, které vás provedou od základů administrace až po pokročilé kurzy zaměřené např. na monitorování a optimalizaci výkonu, na správu a práci s daty, na jejich analýzu a reporting. Dále nabízíme školení programování v SQL, ladění dotazů a mnoho dalších.

Pokud jste si dosud nevybrali z široké nabídky našich kurzů, školení, seminářů a workshopů na www.skoleni-ict.cz, zkuste se přesvědčit na vlastní oči. Rádi vás přivítáme v našem moderním školicím centru, které se nachází v nové budově COMGUARD Brně-Žabovřeskách na Sochorově ulici.

Byl pro vás článek přínosný?