Hlavní navigace

Seznamte se s virtualizací desktopů v podání předních odborníků – 1. 6. v pražském hotelu CLARION

27. 5. 2010
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Nové desetiletí přináší mimořádné inovace, které vám mohou pomoci dosáhnout hlavních cílů při využívání výpočetní techniky - efektivity, flexibility a spolehlivosti IT za přijatelnou cenu.

Citrix Virtualization Conference je zaměřena na prezentaci kroků, které můžete právě teď podniknout, abyste mohli takové výhody získat.

Citrix Virtualization Conference Prague slibuje být nejvýznamnější událostí roku v oblasti virtualizace desktopů a jednou z nejpragmatičtějších akcí na podporu reálného využití virtualizace. Zatímco jiné IT konference se zabývají širokou škálou všeobecných témat, Citrix Virtualization Conference zůstává pevně zaměřena na virtualizaci a technologie pro optimalizaci sítí a jejich přínosů pro vytváření jednoduššího a efektivnějšího počítačového prostředí ve vaší firmě.

Více o Citrix technologiích

Účast na Citrix Solution Conference znamená užitečné využití vašeho času, protože se zde sejdou nejlepší odborníci. Budete odcházet se znalostí konkrétních kroků, které jsou potřebné pro vybudování jednoduššího a efektivnějšího IT:

  • Poznáte reálné možnosti virtualizace desktopů a dozvíte se, proč je to nejlepší způsob, jak poskytovat desktopy a aplikace libovolnému uživateli, na libovolném zařízení a na libovolném místě.
  • Získáte akční plán pro jednodušší a málo rizikový přechod na Windows 7 s využitím virtualizace desktopů.
  • Seznámíte se s osvědčenými postupy, jak se zbavit složitosti distribuovaných výpočetních prostředků.
  • Rozšíříte svoje schopnosti využitím detailních technických znalostí, které získáte na technických ukázkách a workshopech.

Generálním partnerem konference je společnost Microsoft, technologickým partner je společnost HP. Platinoví sponzoři konference jsou společnosti INTEL a ORBIT.

Více info a REGISTRACE na konferenci na www.citrixnews.cz/cvc2010

CS24

Sledujte CVC2010 'live' Nemůžete se naší konference z jakéhokoliv důvodu zúčastnit? Stále máte možnost být při tom - v den konference budete mít možnost sledovat zde jednotlivé prezentace živě!

Byl pro vás článek přínosný?