Hlavní navigace

Připravujeme tištěný speciál o ERP systémech

22. 9. 2023
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: © N-Media-Images - Fotolia.com
ERP (Enterprise Resource Planning) systémy se staly neodmyslitelnou součástí moderního podnikového prostředí. Pomáhají organizacím spravovat své zdroje, procesy a data efektivněji a poskytují klíčové informace pro strategické rozhodování. Věděli jste však, že úspěch implementace ERP může záviset na správné prezentaci tohoto řešení? Vložená příloha, která vychází v říjnovém magazínu CIO Business World 5/2023, vám přináší nejnovější trendy, doporučení a priority v oblasti ERP.

ERP systémy se neustále vyvíjejí a přizpůsobují se rychle se měnícím potřebám podniků. V této příloze se podíváme na několik klíčových trendů, jako je in memory computing, cloudová řešení, dashboardy a technologie byznys výstupů. Tyto trendy mohou mít zásadní vliv na efektivitu a konkurenceschopnost vaší organizace.

Snížení rizika selhání implementace

Podle studie společnosti Panorama Consulting končí implementace každého pátého ERP projektu nezdarem. Jak se vyhnout této nepříjemné statistice? V naší příloze najdete cenná doporučení, jaké kroky podniknout před implementací ERP, abyste minimalizovali riziko selhání a dosáhli úspěšného nasazení informačního systému.

Informační systémy a Internet věcí

V dnešní době generuje obrovské množství dat z miliard senzorů věcí (IoT). Jak může ERP pomoci vaší firmě využít tato data pro úsporu nákladů, zvýšení efektivity a konkurenceschopnost? Příloha se zabývá tím, jak propojit informační systémy s IoT a dosáhnout tím maximálního prospěchu.

Priority pro výběr ERP

Správný výběr ERP systému je klíčovým faktorem pro úspěch. Příloha vám nabídne seznam priorit, které byste měli brát v úvahu při výběru ERP řešení. Dostatečná příprava a zvážení klíčových kritérií výběru mohou výrazně zvýšit úspěšnost nasazení informačního systému.

Management a data

Management firmy, a zejména finanční ředitelé, nemohou činit důležitá korporátní rozhodnutí bez dostatečného množství informací a dat. ERP systém může poskytnout přesně tyto informace. Příloha vám ukáže, jak efektivně využít ERP k získání nezbytných dat pro strategické rozhodování.

Open-source ERP

Nakonec se podíváme na trend open-source ERP řešení. Jak můžete získat kvalitní ERP systém za mnohem nižší cenu? Příloha představí výhody a výzvy spojené s open-source ERP a ukáže vám, jak těžit z této alternativy.

Přehled dodavatelů informačních systémů

Aby byla vaše rozhodnutí ohledně ERP co nejinformovanější, příloha také nabídne přehled dodavatelů informačních systémů, kteří vám mohou pomoci s implementací a provozem ERP řešení.

CS24

Náš speciální článek v příloze magazínu CIO Business World v říjnu 2023 je nepostradatelným průvodcem pro všechny, kdo se zajímají o ERP. Přinášíme vám aktuální informace, rady a doporučení od odborníků v oboru. Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost získat klíčové znalosti pro úspěšnou implementaci a využívání ERP systému ve vaší organizaci.

Pokud chcete v příloze zviditelnit svoji firmu, pošlete elektronickou poptávku (inzerce-dg@iinfo.cz).

Byl pro vás článek přínosný?