Hlavní navigace

Případová studie U&SLUNO: systém využívající hlasové technologie pro řízení skladu v DLC Napajedla

3. 10. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Česká asociace manažerů úseku informačních technologií CACIO oficiálně vyhlásí na letošním veletrhu Invex nový ročník soutěže IT projekt roku. Mezi třemi oceněnými pro rok 2006 byl projekt DLC Napajedla, který se opírá o systém využívající hlasové technologie pro řízení skladu. První instalaci aplikace G.O.L.D.® Vocal ve střední Evropě realizovala společnost U&Sluno a.s.



Jednota, spotřební družstvo v Hodoníně, Jednota, spotřební družstvo v Uherském Ostrohu, a Jednota, spotřební družstvo ve Zlíně v loňském roce vybudovaly a zprovoznily v Napajedlech na Moravě distribuční a logistické centrum, které slouží k zásobování obchodní sítě těchto družstev. Pro zajištění jeho provozu si družstva založila dceřinou společnost DLC Napajedla. Ta se stará o efektivní centrální nákup, skladování a distribuci. Již při zahájení výstavby distribučního centra se počítalo s tím, že z něj bude zásobována obchodní síť nejen zakladatelů dceřiné společnosti, ale i jiných spotřebních družstev. V rámci DLC Napajedla tak v současné době funguje obchodní spolupráce s Jednotou, spotřebním družstvem v Novém Jičíně a s Jednotou, spotřebním družstvem v Hranicích. DLC Napajedla provozuje suchý i chlazený sklad o celkové ploše necelých 9000 m2. Průměrně je vychystáváno 550 palet denně pro přibližně 239 prodejen.

Případová studie společnosti U&SLUNO popisuje první instalaci aplikace G.O.L.D. Vocal ve střední Evropě. Jedná se o systém využívající hlasové technologie pro řízení skladu v distribučním centru DLC Napajedla.

DLC Napajedla_U&Sluno_G.O.L.D._Vocal.pdf

Byl pro vás článek přínosný?