Hlavní navigace

Online sázení jako byznys? Výhody a nevýhody pod drobnohledem

5. 12. 2019
Doba čtení: 4 minuty

Sdílet

 Autor: © ElenaR - Fotolia.com
Sázkové kanceláře u nás nejsou žádnou novinkou. Vždyť jejich historie sahá až do roku 1990.

Rádi byste rozjeli nějaké podnikání a nevíte jaké? Možná už jste slyšeli zvěsti o tom, že někteří lidé se živí kurzovými sázkami. Ano, čtete dobře, někdo skutečně dokáže vydělávat touto zábavou vcelku solidní finanční prostředky. Daří se to především těm hráčům, kteří mají dostatek zkušeností a také ono potřebné štěstí. Online sázení je aktivitou, která se vyznačuje spoustou předností, ale také nevýhod. My se na obojí podíváme mnohem podrobněji, a buď vás nalákáme, nebo naopak odradíme. Přesto získáte relevantní informace, jež se vám mohou hodit.

Historická záležitost

Sázkové kanceláře u nás nejsou žádnou novinkou. Vždyť jejich historie sahá až do roku 1990, kdy se u nás objevily první pobočky nejrůznějších společností nabízejících kurzové sázení. Hráčů přibývalo vcelku rychle, nicméně ten správný boom přišel až o nějakých 10 let později. V roce 2009 totiž začaly tyto sázkové kanceláře provozovat online sázení. Na trhu se najednou také objevilo neskutečné množství takovýchto firem. Často se jednalo i o zahraniční subjekty nemající svou nabídku ani v češtině. Přesto si k nim zájemci nacházeli cestu a využívali je v hojné míře. Nakonec ale v roce 2017 došlo k selekci na trhu, a to díky novému loterijnímu zákonu. Ten ukládal těmto společnostem platit daně v České republice a registrovat se na Ministerstvu financí České republiky. To pochopitelně mnohé subjekty odradilo a zůstaly jen některé.

Hlavní přednosti sázení online

Je jich poměrně hodně. My se je pokusíme popsat podrobněji.

Vsadit lze v podstatě na všechno

Velkou devízou sázení přes internet jsou sázky na jistotu prostřednictvím surebets online a takřka nekonečné množství příležitostí. Jinými slovy, vsadit se dá fakticky na cokoli. Tradičně se jedná o sportovní sázky na kolektivní a individuální sporty. Nicméně není problém tipovat třeba vítěze voleb nebo Superstar či jiných zajímavých společenských klání. 

Absence manipulačních poplatků

U online sázek zapomeňte na další manipulační poplatky. Sázky probíhají čistě s finančními prostředky, jež si na účet převedete. Samozřejmostí je sázení u renomovaných sázkových kanceláří, které jsou prověření jak časem, tak i spoustou spokojených klientů.

Sázky z domova a solidní bonifikace

Už nemusíte nikam chodit, jednoduše si sestavíte tiket z pohodlí vlastního domova. Stačí vám pouze počítač, tablet nebo jiné chytré zařízení. Založíte si účet, nabijete kredit a můžete jednoduše a rychle sestavit tiket. Pokud jste navíc noví zákazníci, dosáhnete na velmi zajímavé a vcelku vysoké bonifikace. Získat lze až několik tisíc korun k první sázce a v průběhu sázení se také setkáte s bonusy, které stojí za to.   

Live sázení a živé přenosy

Vsadit si můžete fakticky kdykoli, a to i v momentu, kdy je konkrétní zápas nebo závod v plném proudu. Můžete ta využít momentu, kdy se kurz vyšplhá nahoru, ale váš favorit přesto může zvítězit. Optimální je sledovat takové klání živě. Live stream nabízí už takřka každá sázková kancelář. 

A nevýhody?

Lze samozřejmě najít i několik málo nevýhod online sázení. Opět vybíráme dvě nejznámější.

Větší obnos peněz povolí jen někdo

Počítejte s tím, že většina sázkových kanceláří má stanovené nějaké limity. Za velké částky si zkrátka u některých nemáte šanci vsadit.

CS24

Limity pro nežádoucí hráče

Pokud se řadíte mezi spekulanty, může vás sázková kancelář začít limitovat tak, že vám neumožní sázet za více než několik stovek korun. Tím pádem se okradete o šanci na nějakou maximální výhru.

Sázky na jistotu

Ano, dokonce i něco takového existuje. Pokud budete vsázet takzvané arbitrážní sázky. Jinými slovy, konkrétní hráč vkládá hotovost na všechny příležitosti vztahující se k dané příležitosti. Výbornou volbou je třeba zmiňovaný surebets online, kde se můžete o tomto typu sázení dozvědět mnohem více.

Byl pro vás článek přínosný?