Hlavní navigace

LG a Ricoh podepsali dohodu o partnerství v Evropě

28. 3. 2019
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: © FotolEdhar - Fotolia.com
Technologické společnosti LG a Ricoh oznámily nové evropské partnerství. Tato dohoda s účinností od 1. dubna 2019 posiluje dlouhodobý vztah obou společnosti.

Na partnerství se obě společnosti dohodly během veletrhu Integrated Systems Europe. Organizacím jakékoli velikosti a oboru podnikání zajistí tato dohoda přístup ke křišťálově jasným displejům pro všechny účely od chytrých konferenčních prostor až po řešení digital signage z rukou jednoho důvěryhodného partnera s globálními zdroji.

Společnost Ricoh nabízí displeje značky LG v celém svém portfoliu Communication Services, včetně špičkových technologií od společnosti LG, jako jsou displeje UHD IPS a další originální zobrazovací řešení. Tým specialistů pro komunikační služby společnosti Ricoh Europe získal v nedávné době osvědčení společnosti LG pro práci s technologií organických elektroluminiscenčních diod (OLED). Toto nové spojení rozsáhlého výzkumu a vývoje společností LG a Ricoh v oblasti designu, dodávek a podpory zajistí, že zákazníci budou moci snadno využívat nejpokročilejší komunikační technologie.

Byl pro vás článek přínosný?