Hlavní navigace

Jak probíhá nákup na online tržišti s auty

20. 10. 2021
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: New Africa / Shutterstock.com
Největší online tržiště s ojetými automobily Carvago nabízí speciální službu dovoz na výdejní místo nebo před domovní dveře.

Moderní doba stírá hranice mezi státy a nic není nedostupné a nemožné. A to platí zejména při nákupech po internetu. Nejenom, že si můžete objednat cokoliv vás jen napadne z druhého konce světa, vy si dokonce můžete koupit i vůz, který se nachází na území libovolného evropského státu a po zaplacení a vyřízení veškeré potřebné dokumentace vám vůz dopraví až před dům. Zajímá vás, jak nákup ojetých vozů na evropském online tržišti probíhá?

 Všechno je možné a výběr široký

V první řadě si ze široké nabídky aut vyberete to, které se vám líbí. Jelikož nabídka vozů, zejména na stránkách společnosti Carvago, je natolik široká, zabere vám pouhý výběr spoustu času, protože nebudete vědět, které auto si vybrat. O širokém výběru a profesionálním přístupu pojednávají i recenze Carvago od spokojených zákazníků. Následně, až si budete jisti svojí volbou, kontaktujete prodejce, kteří se již o vše potřebné postarají.

 Důkladná prohlídka a zpětná vazba

V prvé řadě půjde vámi vybraný vůz na důkladnou prohlídku. Té se ujmou profesionální automechanici, kterým nic neunikne a o každé případné závadě se tak dozvíte ještě před případným nákupem. Pro vás to tedy znamená jediné, obvykle maximálně dva dny počkáte na výsledky detailní kontroly vozu, a podle toho, jak pro vás budou výsledky uspokojivé, se rozhodnete, zda si chcete daný vůz koupit. Ze zprávy se dozvíte i o vybavení vozu a zjistíte tak kupříkladu, zda je součástí výbavy také klimatizace či navigace do auta.

 Odhlášení v zemi původu

Vyšilujete při představě, že byste si museli pro vůz dojet či doletět do jiného evropského státu? Vaše obavy nejsou na místě. V případě, že vámi vybraný vůz se nachází mimo území České republiky, provedou prodejci odhlášení vozidla v zemi původu a jeho následné přihlášení v Česku. V některých státech se totiž vozy musí odhlašovat přímo v místě, kde byli registrovány. Což by vám nákup auta pěkně prodražilo. Prodejci si tuto skutečnost uvědomují, a proto se vám snaží nákup zpříjemnit a hlavně zjednodušit.

příloha_ovladnete_sva_data

 Doručení až před domovní dveře

Největší online tržiště s ojetými automobily Carvago nabízí speciální službu dovoz na výdejní místo nebo před domovní dveře. Za svým novým vozem tedy nikam cestovat nemusíte. Naopak, auto bude doručeno až k vám. Před samotným doručením bude navíc ještě jednou zkontrolováno, abyste vy, jako noví majitelé, měli jistotu, že je auto opravdu zcela v pořádku a odpovídá papírům.

 Nákup ojetého vozu online je stejně snadný jako nákup čehokoliv jiného. Vůz si můžete vybrat z online katalogu, který čítá u každého vozu několik fotek, díky kterým víte, jak vůz vypadá. Před nákupem bude vůz testován a prověřen a až následně doručen k vám. Je to bezpečné, snadné a rychlé.

Byl pro vás článek přínosný?