Hlavní navigace

Infor rozšiřuje svůj manažerský tým

13. 1. 2009
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Společnost Infor oznámila jmenování Grega Corgana na nově vytvořenou pozici prezidenta globálních obchodních aktivit a zároveň senior viceprezidentem Infor.

Ve své roli bude Corgan realizovat  obchodní a firemní strategii, iniciativy zaměřené na růst přímého prodeje a povede globální aktivity v oblasti obchodu a profesionálních služeb.

„Prostřednictvím důsledné orientace na zákazníka se Infor vypracoval až na jednoho z klíčových globálních Infor_Greg_Corgandodavatelů podnikového softwaru a naším cílem je nyní prohloubit expertízu našeho manažerského týmu k udržení vysoké úrovně výkonnosti,“ řekl Robin Pedersen, provozní ředitel (COO) ve společnosti Infor. „Globální zkušenosti, výjimečné schopnosti v oblasti řízení globálních obchodních aktivit, porozumění softwarovému byznysu a vrozená podnikavost z něj činí toho správného lídra, který bude dohlížet na týmy prodeje a profesionálních služeb a který podpoří náš dlouhodobý úspěch.“

Corgan nastupuje do své pozice s více než třemi desítkami let obchodních zkušeností a úspěšně realizovaných projektů v oblasti tvorby a implementace obchodních programů a růstových strategií včetně realizace úspěšných zákaznických vztahů. Má za sebou působení v obchodních a strategických pozicích ve společnostech IBM, Computer Associates, Fair Isaac a mnoha dalších.

příloha_ovladnete_sva_data

Ve společnosti  IBM Greg Corgan zastával řadu manažerských pozic, velmi rychle vystoupal na pozici generálního manažera pro celosvětová řešení. Ve své pozici byl Corgan zodpovědný za řešení z oblasti e-commerce, Supply Chain, ERP a CRM. Během svého působení v roli výkonného viceprezidenta pro globální obchod v Computer Associates byl Corgan mj. zodpovědný za každoroční byznys v hodnotě 3,6 miliardy dolarů, přičemž řídil prodejní a pre-sales aktivity v organizaci čítající 5 000 zaměstnanců.

Corgan je držitelem obchodního bakalářského titulu z University of Notre Dame.

Byl pro vás článek přínosný?