Hlavní navigace

Glas Trösch si vybírá řešení IFS Applications

12. 3. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: IFS
ERP řešení od společnosti IFS bude použito napříč zeměmi, a to včetně Slovenska.

Společnost IFS, která je celosvětovým specialistou na podnikové aplikace oznámila, že společnost Glas Trösch, švýcarský výrobce a zpracovatel skla působící v celé Evropě, se rozhodl implementovat řešení IFS Applications.

Glas Trösch implementuje řešení od společnosti IFS v několika výrobních závodech. Software bude mapovat centrální podnikové procesy společnosti Glas Trösch a zajistí nepřetržitý tok informací, zjednoduší procesy, zrychlí reakce, zprostředkuje přesná a aktuální data o výkonu a zvýší transparentnost.

„Společnost IFS dokonale rozumí našim oborovým i specifickým požadavkům,“ prohlásil Roland Lenz, IT manažer ve společnosti Glas Trösch. „Řešení IFS Applications vyhovuje všem našim aktuálním požadavkům a díky své široké nabídce funkcí se nám během našeho růstu dokáže bez problémů přizpůsobit.“

CS24

„Glas Trösch se stává další přední švýcarskou společností, kterou máme tu čest přivítat v naší neustále se rozrůstající zákaznické základně,“ řekl Peter Höhne, viceprezident společnosti IFS Central Europe. „Těší nás, že se společnost Glas Trösch rozhodla pro řešení IFS, a jsme přesvědčeni, že společnost IFS sehraje důležitou roli v zajištění dalších 100 let plných úspěchů.

Další informace: Řešení IFS pro průmyslovou výrobu

Byl pro vás článek přínosný?