Hlavní navigace

ČS internet banking nabízí nové funkce

27. 11. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Klienti České spořitelny mohou nyní v internetovém bankovnictví využívat několika novinek a vylepšených funkcí. Například přes internet posílat expresní platbu do zahraničí nebo odblokovat heslo pro službu Servis 24 Internetbanking přes automatickou hlasovou službu telefonního bankovnictví.

Klienti České spořitelny mohou nyní v internetovém bankovnictví spořitelny využívat několika novinek a vylepšených funkčností. Například přes internet posílat expresní platbu do zahraničí nebo odblokovat heslo pro službu Servis 24 Internetbanking přes automatickou hlasovou službu telefonního bankovnictví.

Přehled produktů má nové členění a vzhled, upraven je také přehled zadaných transakcí, pole pro zadávání telefonních čísel je rozšířeno o jedno pro zadání předvolby do zahraničí. Další novinky jsou v pilotním provozu, klientům je Česká spořitelna zpřístupní na konci ledna 2008.

Po skončení pilotní fáze na konci ledna Česká spořitelna klientům umožní třeba nahlížet na kartové účty, a mít tak detailní přehled o transakcích platebními kartami či aktuální výši limitů pro výběr z bankomatů a pro platby u obchodníků. Zjistí také typ sjednaného pojištění ke kartě nebo výši nejbližší splátky u své kreditní karty.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku