Hlavní navigace

Cambridge Business School, škola nové doby

12. 8. 2015
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: Cambridge Business School
Kvalitní manažerské vzdělání a skvělý individuální přístup – hledáte něco takového? Cambridge Business School právě toto nabízí. Jestliže se potřebujete vypracovat na vrchol manažerské komunity, jste na správném místě.

Na Cambridge Business School si můžete vybrat z manažerských programů MBA, BBA a LLM. V každém z nich probíhá studium pod vedením a drobnohledem špičkových lektorů, kteří výuku zaměřují především na praxi. Za dvě největší výhody této školy jsou považovány individuální přístup a časová flexibilita, kterou studenti využívají nejčastěji ke sladění studia se svou podnikatelskou nebo manažerskou kariérou.

Cambridge Business School aneb jak se během roku stát TOP manažerem

Vyberete si jeden z několika programů studia, jako například Management a leadership, Sales management, Executive LLM nebo Management obchodu, zcela zdarma si podáte přihlášku, a pokud splňujete podmínky přijetí, čekají vás dva semestry studia.

Na Cambridge Business School není nutné dělat přijímací zkoušky. Pro vstup do programu BBA, který se zabývá základy managementu, dostačuje ukončené středoškolské vzdělání s maturitou. Pro MBA a LLM je potřeba úspěšně ukončené vysokoškolské vzdělání nebo doložení praxe v manažerské či řídicí pozici.

Staňte se opravdovým znalcem managementu či práv

MBA, celým názvem Master of Business Administration, je profesně vzdělávací program, který se zaměřuje na získání a prohloubení znalostí v oboru managementu. Uchazeč si na Cambridge Business School může vybrat z 11 specializovaných programů a zaměřit se tak na to, co ho opravdu zajímá a co potřebuje pro svou praxi nejvíce. Mezi obory jsou například:

CS24

  • Management a leadership, který studentům poskytuje prakticky využitelné informace ze všech důležitých oblastí moderního managementu. Tento program je svým složením ideální pro podnikatele a členy středního a vyššího managementu.

  • Obor Private Law, který se zabývá především obchodním právem a je velice přínosný pro podnikání.

  • Finanční management a účetnictví. Tento program škola doporučuje především pro zájemce, kteří pracují v ekonomickém sektoru.

  • Marketing a Public Relations je dalším z jedenácti programů MBA. Studenti získají cenné zkušenosti z oblasti reklamy a budou schopni vypracovat marketingovou strategii nebo nabízet služby z oblasti krizové komunikace.

Program Master of Laws, ve zkratce také LLM, je zaměřen na prohloubení znalostí z oblasti soukromého práva s důrazem na právoobchodní v kontextu Evropské unie.

Jednoduchost a časová flexibilita

Pokud se rozhodnete pro studium na Cambridge Business School, stačí vyplnit jednoduchou online přihlášku a doložit potřebné materiály. Studovat v manažerských programech mohou jak Češi, tak Slováci, a to v Praze. Díky e-learningu a prezenčním seminářům, které probíhají vždy v sobotu a pouze 4x za oba semestry, je studium MBA velice flexibilní a nemusíte kvůli němu přerušovat nebo omezovat své současné zaměstnání. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku