Hlavní navigace

Avnet pomáhá dětem

8. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Avnet
Společnost Avnet se 11. září zúčastnila slavnostního předání automobilu Fondu ohrožených dětí v Praze 8, na jehož koupi se podílela. Vůz má pomoci dětem a jejich vychovatelům při jejich každodenních povinnostech.

Firma Avnet se snaží v rámci svých mimo obchodních aktivit myslet i na druhé a přispět svou pomocí společnosti. Nezapomíná ani na ty, kteří pomoc potřebují snad nejvíce - děti. Již po několikáté se Avnet zapojil do projektu sdružení A-B help a přispěl na koupi auta pro neziskovou občanskou organizaci Fond ohrožených dětí (FOD) pomáhající opuštěným, týraným a jinak sociálně ohroženým dětem po celé České republice. Tentokrát byl vůz značky Ford Tranzit darován projektu Klokánek v Praze 8. Osobně si ho přišly převzít děti z tamního zařízení spolu s ředitelkou FOD Marií Vodičkovou.

Milou odměnou pro všechny zúčastněné pak byl doprovodný hudební program, který si pro příchozí připravily samy děti jako poděkování. Po skončení celého odpoledne děti na nic nečekaly a užívaly si svého nového pomocníka na čtyřech kolech.

Věříme, že vůz bude sloužit dobře svému účelu a přinese děti spoustu nových zážitků!

Byl pro vás článek přínosný?