Hlavní navigace

Aktuální kyberhrozby i možnosti ochrany na Sophos Evolve 2020

2. 11. 2020
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: sophos.com
Na summitu o kybernetické bezpečnosti Sophos Evolve 2020 vystoupí přední světoví bezpečnostní odborníci, kteří budou diskutovat o nejnovějších výzvách a efektivních opatřeních v oblasti zabezpečení informačních technologií. Virtuální summit se uskuteční ve dnech 17. a 18. listopadu 2020 a účast je zdarma.

Rok 2020 přinesl další zásadní bezpečnostní výzvy a nabídl kyberzločincům nové příležitosti. Na ty reaguje kyberbezpečnostní summit Sophos Evolve 2020, v rámci kterého přední světoví experti na bezpečnost představí aktuální bezpečnostní hrozby a trendy, včetně návodů, jak se efektivně chránit a jak nastavit účinné bezpečnostní strategie.

Na své si přijdou i praktici, pro které je připravena řada živých ukázek a nasazení bezpečnostních řešení Sophos v praxi i příležitosti pro otevřenou diskusi a sdílení zkušeností.

Summit Sophos Evolve 2020 nabídne obsah zaměřený podle regionů, přičemž EMEA program proběhne 17. a 18. listopadu 2020 vždy od 11 do 16 hodin.

Součástí nabitého programu budou přednášky a diskuse zaměřené na nejčastější a nejzávažnější kyberbezpečnostní hrozby dneška, program odkryje bezpečnostní trendy a tipy, jak přizpůsobit obranu, abyste zůstali v bezpečí.

Přední specialisté předvedou reálné ukázky, jak hackeři útočí na různé typy organizací, a analytici představí nejnovější kyberbezpečnostní strategie a inovativní technologie.

S účastí na summitu účastníci získají bezplatný přístup k technickým detailům, podrobnostem o inovacích na poli IT bezpečnosti i výhledům, co lze v této oblasti v blízké budoucnosti očekávat.

Výběr témat summitu Sophos Evolve 2020:

příloha_ovladnete_sva_data

  • Kyberbezpečnost v době pandemie COVID-19
  • Živé hackerské demo: Jak útočníci mutují, sdílí a replikují nejnovější taktiky
  • Živé hackerské demo: Útoky s využitím sociálního inženýrství
  • Zkušenost lovce hrozeb: Zneškodnění útočníka v praxi
  • Technical Deep Dive: Jak zastavit hlavní hrozby roku 2020
  • Představení průzkumu Sophos Threat Report 2021
  • Porozumění profilu vaší organizace v oblasti kybernetické bezpečnosti

Účastníci summitu získávají i poukaz na bezplatné školení v oblasti IT bezpečnosti, které povedou bezpečnostní experti společnosti Sophos.

> Zarezervujte se své virtuální místo na přední bezpečnostní události roku.

Byl pro vás článek přínosný?