Hlavní navigace

Změny ve vrcholném managementu společnosti DIGI TRADE

29. 8. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Generálním ředitelem firmy DIGI TRADE se od 1. 9. 2008 stává Radan Picek. V této funkci nahradí Zdeňka Lukeše.

Generálním ředitelem firmy DIGI TRADE se od 1. 9. 2008 stává Radan Picek. V této funkci nahradí Zdeňka Lukeše, který ji zastával od založení společnosti v roce 1994 a nyní přijal nabídku stát se členem Advisory Boardu nadnárodní skupiny PC-WARE, ke které společnost DIGI TRADE přísluší.

V rámci své nové pozice bude Zdeněk Lukeš i nadále pomáhat rozvoji DIGI TRADE v rámci skupiny. PC-Ware Information Technologies AG, nadnárodní IT skupina s ročním obratem blížícím se miliardě Euro a s pobočkami ve více než dvaceti zemích Evropy, Číně a JAR, vlastní v České republice kromě DIGI TRADE také firmu COMPAREX CZ.

Radan Picek pracuje v DIGI TRADE od roku 2002, nejprve jako projektový vedoucí, vedoucí projektové skupiny a poté jako ředitel divize Projekty a vývoj. Na těchto pozicích zúročil své zkušenosti získané během svého předchozího působení ve firmách jako Compu Shack, Johnson & Johnson a Burns Schwartz.

Ve své nové funkci chce Radan Picek využít právě znalostí z oblasti poskytování IT služeb ke zvýšení efektivity a akceschopnosti firmy tak, aby DIGI TRADE nejen pokračoval v dosavadním dynamickém růstu v oblasti prodeje software a licenčního poradenství, kde je již dlouhá léta špičkou svého oboru, ale aby také zaujal odpovídající pozici v oblasti poskytování služeb.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku