Hlavní navigace

T-Mobile spouští službu internet v letadle

27. 12. 2019
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: © ferkelraggae - Fotolia.com
Zákazníci T-Mobile teď mohou zůstat ve spojení se světem i během letu nad Evropou. Služba je zatím v pilotním provozu do konce února bezplatně a T-Mobile ji nabízí cestujícím zákazníkům s mobilním paušálním tarifem.

Internetové připojení prostřednictvím wifi na palubách vybraných typů letadel skupiny Lufthansa si mohou tarifní zákazníci jednoduše aktivovat v aplikaci Můj T-Mobile ve svých chytrých telefonech. Přístup k internetu T-Mobile zprostředkovává ve spojení s koncernem Lufthansa a družicovým operátorem Inmarsat.

příloha_ovladnete_sva_data

„Cestování letadlem po Evropě získává díky službě Internet v letadle úplně novou podobu. Naši zákazníci mohou z paluby letadla on-line sdílet svůj zážitek nebo vyřizovat pracovní záležitosti, zkrátka zůstávají v kontaktu,“ říká Jakub Hloušek, manažer mobilních služeb pro tarifní zákazníky, a dodává: „Internet v letadle umožňuje datově a časově neomezený přístup k internetu prostřednictvím wifi připojení přes družici o rychlosti 600 kbit/s, a je tak zcela dostačující pro běžnou komunikaci nebo prohlížení webových stránek.“

Internet v letadle mohou využívat všichni tarifní zákazníci s mobilním tarifem, kteří mají ve svém chytrém telefonu aplikaci Můj T-Mobile. Bez ní se k wifi na palubě letadla nepřipojí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku