Hlavní navigace

SES ASTRA vytváří novou broadbandovou společnost

16. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

SES ASTRA oznámila vytvoření nové společnosti, která sdružuje její broadbandové aktivity.

SES ASTRA oznámila vytvoření nové společnosti, která sdružuje její broadbandové aktivity. Nová společnost ASTRA Broadband Services (ABBS) je stoprocentně vlastněnou dceřinou společností, která bude dále podporovat a rozšiřovat portfolio produktů mateřské SES ASTRA, zaměřených na dynamický trh satelitních širokopásmových služeb. Hlavní náplní nové společnosti je další vývoj a zavádění ASTRA2Connect, satelitní obousměrné vysokorychlostní internetové služby, spuštěné v dubnu 2007 na několika evropských trzích.

Vedením ASTRA Broadband Services byl pověřen nově jmenovaný výkonný ředitel (CEO) Norbert Willems, který předtím pracoval na různých manažerských postech v SES ASTRA. Do pozice finančního ředitele (CFO) byl jmenován Alessandro De Meo, také z SES ASTRA. Peter Schüler, odpovědný za prodej tohoto produktu již od zahájení služby ASTRA2Connect, se stal obchodním ředitelem (CCO) a Patrick Biewer, rovněž člen týmu ASTRA2Connect, získal novou funkci technického ředitele (CTO).

„V uplynulém roce jsme při zavádění ASTRA2Connect dosáhli ohromného úspěchu,“ řekl Ferdinand Kayser, prezident a CEO SES ASTRA. „Abychom dále podpořili dynamický vývoj této služby a pokryli náročné požadavky na různých evropských trzích, vytvořili jsme novou společnost. Ta se plně soustředí na tento slibný sektor a uspokojování rostoucího počtu zákazníků. Jsem přesvědčen, že s ABBS jsme vytvořili dokonalé centrum pro stále větší počet uživatelů našich broadbandových služeb.“

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku