Hlavní navigace

Paula Tolliverová je novou CIO v Intelu

3. 8. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Intel
Společnosti Intel jmenovala Paulu Tolliverovou viceprezidentkou a CIO. Bude podléhat finanční ředitelce Stacy Smithové a stane se členkou řídícího výboru společnosti.

Tolliverová přichází do společnosti Intel z Dow Chemical, kde působila jako korporátní viceprezidentka pro firemní služby a CIO.

"Paula přináší hluboké a široké zkušenosti z byznysu i technologického odvětví a zároveň disponuje strategickým myšlením, které pro Intel bude obrovskou výhodou," prohlásila Smithová. "Těšíme se, jak se ujme vedení globální IT organizace společnosti Intel a rovněž s nadšením očekáváme její příspěvek ke strategickým iniciativám na korporátní úrovni."


Paula Tolliverová na pozici CIO nahradí Kim Stevensonovou, která se ve společnosti ujme nové role. Kim Stevensonová se po téměř pěti úspěšných letech na pozici CIO přesune na jinou vedoucí pozici ve společnosti. Bude provozní ředitelkou divize CISA (Client and Internet of Things Businesses and Systems Architecture) a jejím nadřízeným bude Dr. Venkata "Murthy" Renduchintala. Zůstává členkou řídícího výboru společnosti.

Další info: newsroom.intel.com/biography/paula-tolliver/

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku