Hlavní navigace

Ondřej Matuštík finančním ředitelem AutoContu

16. 1. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Autocont
Novým finančním ředitelem AutoCont Holding se stává Ondřej Matuštík. Ve funkci nahrazuje Jaromíra Babince, který se bude věnovat oblasti strategického rozvoje firmy a akvizic v ČR i v zahraničí.

Ondřej Matuštík b ude zodpovědný za oblast financí ve všech firmách holdingu AutoCont. Matuštík vystudoval Finanční a pojistnou matematiku na MFF UK a má Ph.D. z informatiky na Vysoké škole ekonomické v Praze, kde dodnes aktivně působí.

Před nástupem do společnosti AutoCont CZ působil ve společnosti GoodData. Od roku 2012 nejprve na pozici manažera pro finance a strategii a od roku 2015 vykonával funkci finančního ředitele. Mezi jeho zodpovědnost patřil dohled nad financemi v ČR a ve Vietnamu. Zároveň byl zodpovědný za ekonomiku datacenter, nákup HW a SW a nastavení cenových podmínek s klienty. Vedl globální interní IT a analytický tým a v ČR také HR a Recruiting oddělení.

Strávil půl roku v San Francisku vedením globálního sales operations týmu. Ve volném čase se věnuje svému vinařství, rád chodí pěšky po horách nebo jezdí na kole.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku