Hlavní navigace

Nový šéf pro Helios Orange

21. 11. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nového ředitele má od listopadu letošního roku divize Helios Orange společnosti LCS International. Stal se jím ing. Jindřich Kahoun, který v LCS několik měsíců zastával pozici vedoucího obchodního týmu téže značky.

Tato pozice nebyla obsazena od srpna letošního roku, kdy byl předchozí ředitel divize Helios Orange, Stanislav Sýkora, jmenován generálním ředitelem a předsedou představenstva LCS.

Jindřich Kahoun (*1958) je absolventem Fakulty strojní VUT Brno, oboru Ekonomika a řízení.

Od roku 1997 působil jako Technical Manager ve společnosti Intentia CZ. Zde byl odpovědný za vývoj, lokalizaci a technickou podporu implementace systému Movex. Od roku 2000 pracoval pro společnost ASP1000, kde měl na starosti vývoj a provoz ASP aplikací. Po roce v této firmě nastoupil na místo obchodního ředitele ve společnosti INMEDIAS, která je partnerem společnosti LCS. Zde byl zodpovědný za oblasti marketing, obchod a strategický rozvoje. V roce 2007 pak začal pracovat ve společnosti LCS International.

Ve svém volném čase Jindřich Kahoun hraje squash a tenis. Rád také lyžuje, navštěvuje divadlo a zajímá se o literaturu. Je ženatý a má dvě dcery.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku