Hlavní navigace

Nové veřejné displeje NEC

20. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

NEC Display Solutions představuje 32” a 42“ velkoformátové displeje určené zobrazování na veřejnosti a ve velkých prostorách. Jsou součástí nové řady NEC MultiSync 15.

NEC MultiSync LCD3215 a LCD4215 jsou určeny speciálně pro použití jako veřejné informační a prezentační displeje, k čemuž jim dopomáhají S-IPS LCD panely s výbornými pozorovacími úhly a barevným podáním. Jsou také vybaveny bezpečnostními prvky proti přehřátí, s možností ovládání interních ventilátorů, kdy integrované tepelné senzory neustále kontrolují teplotu uvnitř displeje
Mezi další výbavu patří RS232 vstup pro precizní dálkovou komunikaci s displejem, která je kompatibilní se stávajícím produkty, DVI vstup s podporou HDCP, funkci Tile Matrix, díky níž je možné vytvoření stěny z více LCD panelů, bez nutnosti použití speciálního HW, tyto potom dohromady zobrazují jeden velký obraz. Zvýšenou ochranu displejů garantuje dodatečně volitelně dodávaná bezpečnostní fólie.

NEC MultiSync LCD3215 a LCD4215 jsou samozřejmě vybaveny VESA montážními otvory, které zajišťují snadnou a rychlou montáž. NEC Display Solutions dodává tyto public displeje bez podstavce. Podstavec je možné objednat zvlášť jako volitelné příslušenství.

NEC MultiSync LCD3215 a LCD4215 jsou komerčně dostupné od října 2008 v černé barvě. Doporučená koncová cena NEC MultiSync LCD3215 činí 19 400,-Kč, NEC MultiSync LCD4215 pak 31 900,-Kč, bez DPH. Výrobce poskytuje kompletní tříletou záruku, včetně podsvitu, systémem Door – to Door.


\

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku