Hlavní navigace

Nové e-commerce řešení Ingram Micro pro IT prodejce

2. 10. 2008
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Společnost Ingram Micro Distribution GmbH uvedla své e-commerce řešení Ingram Micro Superstore, které je českým IT resellerům k dispozici od 1. října.

Společnost Ingram Micro Distribution GmbH uvedla své e-commerce řešení Ingram Micro Superstore, které je českým IT resellerům k dispozici od 1. října.

Ingram Micro Superstore je pronajímatelné e-shop řešení, díky němuž budou moci prodejci rozšířit svůj sortiment o bohatou nabídku z produktů světového distibutora.

Řešením Superstore ulehčí Ingram Micro obchodníkům všech velikostí přístup ke stále rostoucímu segmentu internetového prodeje v Česku. E-shop je provozován přímo distributorem, takže tím obchodníkům odpadají požadavky na lokální datovou kapacitu nebo vlastní webový server. Samozřejmostí budou táke pravidelné a automatické updaty softwaru. „Reselleři získají bez výrazných investic další důležitý prodejní kanál. Díky řešení Superstore můžeme naše obchodní partnery efektivně podpořit v jejich obchodní strategii a navýšit jejich prodejní potenciál“, uvedl Marcus Adä, Vice President Sales společnosti Ingram Micro.

Ingram Micro Superstore není určen pro koncové zákazníky, nýbrž podporuje resellery v jejich prodejních i nákupních aktivitách. Prostřednictvím e-shopu mají reselleři přístup k tisícům produktů ze širokého portfolia distributora, jejichž dostupnost si mohou v reálném čase ověřit. Prodejci si také budou moci do e-shopu přidat své vlastní produkty. E-shop je plně zaměřený na klienta, což znamená, že si prodejce může vytvořit vlastní design a upravit katalog produktů a seznam cen zcela podle svých představ.

Koncový zákazník si objedná zboží přes Superstore u prodejce a distrubutor dodá požadované zboží přímo do prodejny. To šetří veškeré náklady za skladování. Ingram Micro nabízí na požádání také službu tzv. personalizované dodávky (Personalised Delivery), tedy přímé dodávky od distributora koncovému zákazníkovi se jménem a logem daného prodejce.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku