Hlavní navigace

Microsoft zlevňuje Office 365 pro spotřebitele o 30 procent (2)

25. 4. 2019
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Techspot.com
Microsoft představil speciální nabídku v podobě třicetiprocentní slevy na předplatné Office 365, tedy ve verzích zaměřených na spotřebitele a v tzv. Home Use Programu.

Předchozí díl

„Microsoft upravuje Home Use Program tak, aby nabízel slevy na nejnovější a nejaktuálnější produkty, jako jsou Office 365,“ napsala společnost v seznamu často kladených dotazů (FAQ).

Redmondský gigant samozřejmě neopomíná zdůrazňovat hodnotu Office 365 Home nebo Personal (a tedy HUP), ačkoliv mnoho organizací nabízí aplikace Microsoftu pro produktivitu skrze korporátní předplatná Office 365. Tyto zaměstnanecké plány umožňují pracovníkům instalaci aplikací Office na více zařízení včetně PC nebo Maců používaných v domácnosti.

Podle Microsoftu tato velkorysost HUP neznehodnocuje. „Licence Office, přiřazená vám vaším zaměstnavatelem, je pouze pro vaše použití,“ napsal Microsoft v dokumentu FAQ. „To platí, ať už k Office přistupujete ze zařízení ve vaší domácnosti nebo ze zařízení poskytnuté vám vaším zaměstnavatelem. Zatímco když si kupujete balík Office 365 Home skrze Home Use Program, může jej používat i vaše rodina.“

Skrze program Office 365 Home si aplikace Office na svá zřízení může nainstalovat až šest členů rodiny. Každý z nich přitom získá 1 TB prostoru na OneDrive.

příloha_ovladnete_sva_data

Bližší informace o HUP naleznete na této webové stránce.

Zdroj: Computerworld.com

Byl pro vás článek přínosný?