Hlavní navigace

Logos posiluje management

20. 4. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Konzultační a technologická společnost Logos posílila manažerský tým v klíčových segmentech financí a telekomunikací.

Konzultační a technologická společnost Logos posílila manažerský tým v klíčových segmentech financí a telekomunikací.

O obchodní aktivity pro oblast finančnictví se vedle svých současných úkolů bude starat David Ženčák, stávající výkonný ředitel pro obchod a rozvoj společnosti Logos. Výkonným ředitelem pro obchod a rozvoj v oblasti telekomunikací se stal Miloš Tkáčik.

David Ženčák, který je výkonným ředitelem pro obchod a rozvoj společnosti Logos, rozšíří svou odpovědnost o obchodní aktivity pro oblast finančnictví. Úkoly spojené s rozšířením jeho odpovědnosti jsou zaměřeny na veškeré obchodní aktivity společnosti Logos spojené se zakázkami pro banky, pojišťovny a další finanční instituce. Ve společnosti působí od roku 2002. Do jmenování na pozici ředitele obchodu působil postupně jako analytik, šéf oddělení konzultací a analýz a projektový manažer. Mezi jeho záliby patří v první řadě dcera Anetka. Pokud zbude čas tak i přístrojové potápění a fotografování pod vodou, odchov ryb z jezera Tanganika a návrhy japonských zahrad.

Výkonným ředitelem společnosti Logos pro segment telekomunikací se stal Miloš Tkáčik, který na nově vytvořené místo postoupil z pozice Senior Manager zákaznického týmu Telco. Na nové pozici bude odpovědný za řízení veškerých obchodních aktivit společnosti, v oblasti telekomunikací. Svou kariéru zahájil v Logosu v roce 2001 jako Account Manager. Mezi jeho záliby patří chození po horách, cyklistika a od ledna letošního roku i dcera Ema.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku