Hlavní navigace

Konference pro IT manažery „Jednoduché nebo složité IT?“ prodlužuje možnost registrace do dnešní půlnoci

21. 1. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: itSMF
Z důvodu velkého zájmu o účast byla prodloužena možnost registrace na konferenci "Jednoduché nebo složité IT?" až do dnešní půlnoci.

Z důvodu velkého zájmu o účast byla prodloužena možnost registrace na konferenci "Jednoduché nebo složité IT?" až do dnešní půlnoci. Tato dvoudenní konference bude zahájena již zítra v 9:00 v TOP Hotelu Praha. Registrovat se můžete na webových stránkách: conference.itsmf.cz
platba za vstupné je možná online kartou, nebo kartou na místě.

Na konferenci se ve dvou dnech představí celkem 39 přednášejících, 28 přednášek. Cílem letošního ročníku konference je napomoci managementu v podnicích a ve veřejné správě řídit výkonnost organizace s podporou IT, a to s využitím nejlepších praktik, metod a technik oboru.

Na konferenci zazní například z úst JUDr. Jaroslava Strouhala, Ministerstvo vnitra ČR, přednáška s názvem „ICT státu a eGovernment v roce 2016“, prof. Ing. Jiří Voříšek, SCc. z VŠE v Praze popovídá o „Návrhu Národní strategie cloud coumputingu“ a Jiří Skála z GuideVision, promluví na téma zdali „Lze řídit složité IT prostředí jednoduše?“

Budou prezentovány také 3 finálové projekty, přihlášené do soutěže o nejlepší itSM Projekt roku 2015:
Service & Support spol. s r.o. se představí s realizací u zákazníka Dopravní podnik města Brna, a.. - Integrovaný systém řízení provozu a bezpečnosti podnikového ICT.
LBMS, s.r.o. s realizací u zákaníka Allianz pojišťovna, a.s. - Automatizace klíčových IT procesů v Allianz pojišťovně za 10 měsíců a také společnost sIT Solutions CZ, s.r.o. s realizací u zákazníky Česká spořitelna a.s. - UMO - Unified Monitoring 

Konferenci organizuje itSMF Czech Republic a Česká asociace managerů informačních technologií. Návštěvníci se mohou těšit na dva dny nabité velmi zajímavými přednáškami.

Hlavním platinovým partnerem konference je společnost GUIDEVISION. Zlatými partnery jsou společnosti ALVAO, BiZZdesign, HewlettPackard Enterprise, a RedHat. Stříbrným partnerem je společnost Devoteam, IBM, ICZ a O2 IT Services a konečně bronzovými partnery je sdružení CQS a KB Pojišťovna. 

Celá akce se koná za mediální podpory společností AVERIA, IDG a portálů iTMforum.cz, managementmania.com a objevit.cz

příloha_ovladnete_sva_data

 

 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku