Hlavní navigace

JEŠTĚ MÁTE ŠANCI do 26. 5. 2022 registrovat svou firmu do žebříčku ročenky TOP 100 ICT společností v České republice

24. 5. 2022

Sdílet

 Autor: Internet Info
TOP 100 ICT společností je česko-anglická prestižní publikace mapující trh informačních a komunikačních technologií v České republice. Pro ty, kteří opomenuli registraci, jejíž termín byl minulý pátek, umožňujeme ještě provést registraci do čtvrtka 26. 5. 2022.

V letošním ročníku ankety TOP 100 přineseme aktualizované žebříčky technologických firem. Zařadíme i takové, kde nebude záviset jen na absolutní velikosti obchodního výsledku. Zprostředkujeme tak nové pohledy na úspěšnost ICT firem. Zaměříme se na zdařilé případy expanze českých IT řešení do zahraničí, věnovat se budeme aktuálním trendům a projektům, které mají pozitivní společenský dopad.

Termín druhé uzávěrky se blíží, nezapomeňte svou firmu registrovat!

Plánovaný obsah ročenky TOP 100

• Očekávání dalšího vývoje a technologické trendy na ICT trhu a jejich dopad na podnikání firem očima analytiků renomovaných agentur (IDC, Gartner, aj.).

• Rozhovory s předními osobnostmi ICT scény, profily firem.

• Žebříček největších ICT firem v České republice seřazených podle obratu.

• Lidské zdroje, výchova a hledání ICT talentů.

• ICT technologie a ochrana osobních údajů, legislativní dopady (GDPR).

• Nadějné projekty z ICT branže.

• Speciální TOP 100 edice prestižního ocenění CIO Grand Prix.

Dotazník

Základní informace a online dotazník pro zařazení do žebříčku TOP 100 naleznete na této adrese. Registrace a zavedení společnosti do TOP 100 je ZDARMA.

Poznámka: Pokud se vám přihlašovací okno neotvře, klepněte na odkaz pravým tlačítkem myši a zvolte variantu Otevřít v novém anonymním okně.

Zde je potřeba nejprve zadat přihlašovací firemní údaje (případně novou firmu registrovat), vybrat dále registraci TOP 100, dotazník vyplnit, uložit jej, uzamknout, poté vytisknout, opatřit razítkem a podpisem oprávněné osoby a zaslat jej naskenovaný e-mailem na adresu milan.loucky@iinfo.cz.

Nejzazší termín pro odeslání dotazníku: 26. 5. 2022, 23.59 hod.

Kontakty

Informace k dotazníku: Milan Loucký, milan.loucky@iinfo.cz, tel.: 730 158 778

Inzerce: Ousmanne Keita: ousmane.keita@iinfo.cz, Petr Vopálecký: petr.vopalecky@iinfo.cz, Helena Hajsterová: helena.hajsterova@iinfo.cz; tel.: +420 277 004 600

Publikace TOP 100 ICT společností v ČR vychází 24. 6. 2022 v nákladu 8000 výtisků a bude distribuována společně s CFO Worldem č. 2 a rozeslána na databázi VIP čtenářů a čtenářů CIO Business Worldu.

Byl pro vás článek přínosný?