Hlavní navigace

IFS Aplikace pro společnost IMTRADEX

30. 7. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Přední dodavatel skladovacích systémů v České Republice, společnost IMTRADEX, si vybral pro kompletní podnikové řízení ERP systém IFS Aplikace. Dodávku zajistí společnost ALTEC, implementační partner společnosti IFS Czech.

Přední dodavatel skladovacích systémů v České Republice, společnost IMTRADEX, a.s., si vybral pro kompletní podnikové řízení ERP systém IFS Aplikace. Dodávku zajistí společnost ALTEC a.s., implementační partner společnosti IFS Czech s.r.o.

IFS Aplikace budou pokrývat komplexně činnosti společnosti IMTRADEX v oblastech výroby, řízení kvality, financí, distribuce, podpory prodeje včetně CRM, údržby, projektového řízení a správy dokumentů .

V oblasti výroby bude společnost využívat také odvádění výroby pomocí čárových kódů. Dodávku ERP systému bude doplňovat HW řešení, které obsahuje dodávku a instalaci serveru. Projekt je rozvržen do etap s plánovaným rutinním provozem od ledna 2009.

Společnost IMTRADEX, a.s., patří k předním dodavatelům skladovacích systémů v České Republice. Dodává paletové, konzolové a policové regálové systémy jak stabilní, tak v pojízdném (posuvném) provedení, a dále vjezdové a průjezdové regály, průběžné regály, samonosná skladovací sila a ocelové plošiny a ocelové konstrukce.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku