Hlavní navigace

Galaxy S6 a Galaxy S6 edge budou mít předinstalovány OneNote, OneDrive a Skype

1. 4. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Samsung Electronics
Samsung bude na své smartphony vyšší třídy instalovat klíčové mobilní produkty Microsoftu. Partnerská spolupráce obou firem se tak prohlubuje. Později se plánuje instalace mobilních kancelářských aplikací MS na tablety Samsungu.

Microsoft a Samsung rozšiřují své partnerství, mezi řadu novinek bude patřit například i předinstalace OneNote, OneDrive a Skype do mobilních telefonů Samsung Galaxy S6 a Galaxy S6 edge. Navíc pak přibude v první polovině 2015 předinstalace Microsoft Word, PowerPoint, OneDrive, OneNote a Skype do vybraných Samsung Android tabletů.

OneNote, OneDrive a Skype se stane předinstalovanou součástí nových mobilů Galaxy 6 a Galaxy 6 edge a vybraných tabletů. Oba modely budou dostupné také se 100 GB volného cloud úložiště Microsoft OneDrive, s možností využití na dva roky.

příloha_ovladnete_sva_data

Firmy, které si zakoupí zařízení přes nákupní síť Samsung business-to-business, budou mít přístup ke třem verzím Office 365 - Business, Business Premium a Enterprise - spolu s bezpečnostním KNOX řešením Samsungu. Balíček bude obsahovat také instalační služby od společnosti Samsung.

Microsoft Office 365 poskytuje firmám přístup ke známých aplikacím Office, včetně e-mailu, kalendáře, videokonferencí a dokumentů. Vše je přizpůsobené bezproblémovému přístupu napříč libovolnými zařízeními, které jsou připojeny k internetu - od počítačů přes chytré telefony až po tablety. Samsung KNOX poskytuje zákazníkům možnost snadno přepínat na jejich zařízení mezi osobními a firemními profily a zároveň dbá na jejich zabezpečení.

Byl pro vás článek přínosný?