Hlavní navigace

DámeJídlo.cz povede Jan Matějů

21. 12. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: damejidlo.cz
Novým výkonným ředitelem společnosti DámeJídlo.cz bude od ledna Jan Matějů. Přichází z Pivovarů Staropramen a v DámeJídlo.cz nahrazuje Lukáše Uhla, který posílí management globálního majitele firmy.

Jan Matějů povede od 1. 1. 2016 největší online službu na dovážku jídla z restaurací po celé České republice. „Baví mě přinášet na trh nové věci, ať už to v minulosti byla mobilní data s O2 nebo v letošním roce sportovní kino se Staropramenem. DámeJídlo.cz přineslo obrovský posun do segmentu food delivery a má potenciál posunout celý tento obor ještě dál. Ať už se jedná o rozšíření dalším zákazníkům nebo představení nových služeb. Moc se na tuto práci těším,“ říká Jan Matějů, nový CEO DámeJídlo.cz.

V Pivovarech Staropramen měl Jan Matějů jako ředitel oddělení Commercial Excellence na starosti sjednocení a rozvoj veškerých komerčních aktivit firmy napříč obchodními kanály. Předtím pracoval jako marketing manager pro společnost Telefónica.

Stávající ředitel Lukáš Uhl byl povýšen do vedení globálního majitele Delivery Hero. Na nové pozici bude mít na starosti logistiku a dobře fungující český model bude implementovat na dalších evropských trzích.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku